Rogán Cecília kerek fenekéről posztolt képet - Megmutatta, minek köszönheti alakját a karantén idején
Az önkéntes karanténban Rogán Cecília is online edzésen formálja a testét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus miatt nem tanácsos sem edzőterembe, sem jógastúdióba menni. Hogy az önkéntes karanténban is át tudjuk mozgatni a csontjainkat, és megőrizzük az egészségünket és fittségünket, sok edző és oktató online órákat tart. 

A közösségi oldalakon a live bejelentkezésekhez is lehet csatlakozni, de ha valaki túl elfoglalt, vissza is nézheti a gyakorlatokat egy számára kedvezőbb időpontban. 

Rogán Cecília online edz

Rogán Cecília is lemondott egy időre az edzőterem látogatásáról és a Margitszigeten megtett futókörről, inkább online edz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rekarubint

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Az üzletasszony azt is megmutatta az Instagram-oldalán, hogy Rubint Réka interneten követett edzésének köszönheti kerek fenekét és formás idomait. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rekarubint

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Utoljára március 13-án vett részt normál edzésen, akkor teniszezni volt. Rogán Cecília nyolcévesen kezdte el űzni ezt a sportágat, a gimnáziumi évek alatt balatonboglári csapat első osztályú játékosa volt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tenisz #today #sport @_.b__.k_

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

 - Cilire úgy emlékszem, mint aki nagyon precíz, szorgalmas emberke volt a teniszpályán és azon kívül is. A teniszben, ha nem is a legeslegjobb adottságokkal rendelkezett, a törekvésével, az odaadásával és az elhivatottságával sokat tudott ellensúlyozni és elérni is - mondta az Indexnek 2019 áprilisában Fekete Rudolf, aki Balatonbogláron volt az edzője. 

A középiskola után egyszerre két szakra járt, a Testnevelési Főiskolán teniszedzőnek, az ELTE ÁJK-n politológusnak tanult. A sport a mai napig élete fontos része. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Nemcsak Hollywoodban, hanem Magyarországon is előfordul, hogy egy-egy hazai hírességnek ugyanaz a ruha tetszik meg. Rogán Cecília például egy JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált kreációban, amit korábban Mádai Vivienen láttunk a Playboy Man of the Yearen. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol a közelmúltban.

Ezt is szeretjük