Megszületett Rogán Cecília 3. gyereke: aranyos fotóval tudatta az Instagramon
Új taggal bővült Rogán Cecíliáék családja, az üzletasszony Instagramján osztotta meg az örömhírt.

41855502 3195196 1aabf3463152d8c864e6203efbe73715 wm
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília februárban jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós, akkor egy babapocakos képet posztolt Instagramra, amivel tudatta a jó hírt.

Az üzletasszony 2020 nyarán ment feleségül jóképű kedveséhez, most pedig megszületett első közös gyermekük, aminek hírét ismét a képmegosztó oldalon jelentették be.

Rogán Cecília harmadik gyermeke

Rogán Cecília és egykori férje, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és a miniszterelnök kabinetfőnöke, Rogán Antal 2019 novemberében egy közleményben tudatták, hogy 14 év házasság után elválnak útjaik. Kapcsolatukból két gyermek született, 2009-ben Dániel, 2012-ben pedig Áron fiuk jött a világra. A válás után sokáig nem lehetett semmit tudni az üzletasszony magánéletéről, majd jött a hír, hogy férjhez ment, ezután pedig bejelentette azt is, hogy a harmadik gyermekét várja.

A csinos kismama nemrég a Glamour-gálán is részt vett, ahol már jól látszott gömbölyödő pocakja. Az örömhírre sem kellett sokat várni, hiszen a közösségi oldala alapján április 22-én megérkezett a családjuk legújabb tagja, aminek örömhírét szombat délelőtt osztotta meg. A képet Rogán Cecília a 24 óráig látható Instagram-storyba tette ki, ezen az ő és férje, valamint újszülött kisbabájuk keze és arcából egy kis részlet látható. A fotó a profilképre kattintva érhető el. Az ATV információi szerint a kisfiút Fülöpnek nevezték el, 3100 grammal és 53 centivel jött a világra, és édesanyjával együtt jól vannak.

Felismered Rogán Cecíliát smink nélkül?

Rogán Cecília csak ritkán látható smink nélkül. Nézd meg festetlenül őt és az Instagram sztárjait!

Ezt is szeretjük