Rogán Cecília lenge ruhában pózolt - Melltartót sem vett alá
Rogán Cecília Sarka Katával vett részt a FitBalance Beach Body sajtótájékoztatóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Katától megszoktuk, hogy akárhol jelent meg, dögös külsejével mindig felhívta magára a figyelmet. Hajdú Péter volt párja az utóbbi időben kerüli a túl sokat mutató ruhákat, visszafogottabb és letisztultabb lett a stílusa. Barátnőjéről, Rogán Cecíliáról pont az ellenkezője mondható el.

Az üzletasszony, aki Sarka Katával együtt a Miss World Hungary licenctulajdonosa is, az elmúlt két hónapban egyre több rendezvényen jelent meg, és egyre merészebb ruhákba bújt. A BioTechUSA - FitBalance Beach Body tegnapi sajtótájékoztatóján egy sárga, lenge nyári ruhában jelent meg, ami alá melltartót sem húzott. 

#today #pressconference #lupabeach

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

BioTechUSA - FitBalance Beach Body-t július 28-án, idén hatodik alkalommal rendezik meg, és 2018-ban először tartják Budapesten, "Budapest tengerpartján", a Lupa Premium Beach-en. A rendezvény a hétköznapi, sportot és egészséges életmódot kedvelő emberekhez szól, akik szívesen mozognak, sportolnak is a strandon.

#morning #training #beforework #gotooffice

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Sarka Katát és Rogán Cecíliát nem csoda, hogy érdekelte a tájékoztató, hisz mindketten rendszeresen látogatják az edzőtermet, erről több közös szelfijük is tanúskodik. 

Ezt is szeretjük