Rogán Cecília 3 fiával először szerepelt a Mokkában: Fülöp mosolygós kisbaba
Rogán Cecília a Mokkában állt kamerák elé fiaival, és mesélt arról, milyen az élet három gyermekkel.

rogan-cecilia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília először állt kamerák elé mindhárom fiával: a Mokkában mesélt arról, milyen az élet három nagyon különböző korosztályú gyermekkel. 

Rogán Antaltól két fia született, 2009-ben Dániel, 2012-ben pedig Áron. 2019 novemberében közleményben tudatták, hogy 14 év házasság után elválnak útjaik. 

Rogán Cecília gyerekei

Az üzletasszony 2020 nyarán Tihanyban ment feleségül új párjához, akit április 22-én egy kisfiúval ajándékozott meg. Fülöpöt először a hétvégén mutatta meg az Instagram-oldalán, ma pedig a TV2 reggeli műsorában szerepelt mindhárom fiával. 

A 3100 grammal és 53 centivel világra jött kisfiúval hordozó segítségével jár-kel. Korábban nem volt híve annak, hogy magára kösse a babáját, de mivel két másik gyermeket is el kell látnia, szüksége van a szabad kezére. A múlt héten például negyven palacsintát sütött úgy, hogy a három hónapos baba a hordozóban nézelődött. 

rogan-cecilia-kisfia
Fotó: TV2/Mokka

- Korábban nem szerettem a hordozót, ennek talán az is lehetett az oka, hogy az első fiam, Dani négy kilóval született, ami már kezdésnek sem kevés. Hamar nagy babává nőtt, és nekem nem volt kényelmes hordozni. Áronnál aztán már kicsit többet használtam a hordozót. (…) Most érzem azt, hogy ez milyen közelség is a picivel, megnyugtatja a szívverésem. Szeretek vele hordozóval sétálni, jönni-menni, de azért hozzáteszem, hogy a futó babakocsit már nagyon várom - mesélte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is beszélt, hogy bár a Balaton déli partján töltötte a gyerekkorát, Tihanyt is nagyon megszerette. A fiai Balatonlelléért és az ott található vidámparkért is lelkesednek ugyanúgy, ahogy ő kislányként, így ott gyakran megfordulnak. 

rogan-cecilia-fiai
Fotó: TV2/Mokka

A kutyákért is rajonganak, ami nem csoda, Rogán Cecília édesapja állatorvosként dolgozik. A két nagyobbik fiú a weimari vizsla Borisz, a pomerániai törpe spicc Bogyó és az uszkár Joker gondozásból is kiveszi részét, de édesanyjuknak is segítenek a baba körüli teendőkben. 

- Reméljük, hogy jó tesók vagyunk. Szerencsére Fülöp nem egy sírós fajta, könnyű vele - árulta el a legidősebb fiú, Dani. 

rogan-cecilia-fiai-dani-aron
Fotó: TV2/Mokka

- Fülöp nagyon jó baba, de tegyük hozzá, hogy két nagyon komoly segítségem van hozzá. Szokták mondani, hogy a harmadik gyerekek a családban kicsit maguktól nőnek fel. Fülöp nagyon alkalmazkodó a nagyok és a mi életünkhöz is, kutya, gyerek, van otthon minden - tette hozzá a háromgyerekes anya, aki igyekszik úgy zsonglőrködni az idejével, hogy a három különböző korosztályú gyermeke semmiben ne szenvedjen hátrányt. 

Felismered Rogán Cecíliát smink nélkül?

Rogán Cecília csak ritkán látható smink nélkül. Nézd meg festetlenül őt és az Instagram sztárjait!

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük