Rogán Cecília legidősebb fia 14 éves lett: Dániel fél fejjel magasabb, mint az anyja

Rogán Cecília anya-fia képpel kívánt boldog szülinapot legidősebb gyermekének. Szembetűnő rajta, Dani milyen sokat nőtt.

rogán-cecília-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán-Gaál Cecília háromgyermekes édesanya. 2020 nyarán Tihanyban házasodott össze új párjával, akit 2022. április 22-én egy kisfiúval, Fülöppel ajándékozott meg. 

Előző, Rogán Antallal kötött házasságából is két fia született: Dániel 2009-ben, Áron 2012-ben látta meg a napvilágot.

Rogán Cecília fia, Dániel

A február 15-e is egy fontos dátum a családban: elsőszülött fia ekkor ünnepli a születésnapját. A jeles nap alkalmából ki is tett egy anya-fia képet az Instagramra kettejükről. Mivel csak ritkán láthatjuk a gyermekeivel, még szembetűnőbb, Dani milyen nagy már.

A fotón anya és fia egymásba karolva állnak, a kommentelőknek is az tűnt fel első blikkre, hogy Dani édesanyja fejére nőtt: legalább fél fejjel magasabb nála.

A 14. szülinap alkalmából nem maradhatott el az ünneplés, a buli részleteibe az üzletasszony Insta-story formájában engedett bepillantást. Egy menő lufifalat állítottak fel otthon Dani tiszteletére, melynek közepén egy hatalmas egyes és négyes hirdette, mennyi idős az ünnepelt. Két képet tett fel a szülinapról, az elsőn három fia mosolygott a kamerába, a másodikon pedig már férje is szerepelt.

Rogán Cecília melltartó nélküli képe

Rogán Cecíliát szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük