Rák Kati a 80-as évek gyönyörű, szőke modellje volt: 64 évesen így néz ki

Fényképeken mutatjuk, hogyan festenek a '80-as évek híres manökenjei, akik ma is gyönyörűek.

Rák Kati így fest 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rák Kati 19 éves volt, amikor modellkedni kezdett, neve pillanatok alatt ismertté vált. 1980-ban kezdte meg tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakján, amelyet el is végzett. A modellkedés helyett a színészetre tette le a voksát, amelyben nagy sikereket ért el.

Különleges szépségének és tehetségének köszönhetően gyorsan belopta magát a rajongók szívébe. A nézők olyan darabokban láthatták, mint például a Csárdáskirálynő, amelyben maradandót alakított.

Rák Kati így fest 2023-ban

Az egykori modell 64 évesen is lenyűgözően néz ki, éveket letagadhatna a korából. Rövid, szőke hajjal és mindig elegáns, mégis dögös megjelenéssel nyűgözi le a rajongókat a nagyobb eseményeken.

Ami a magánéletét illeti, Czető Bernát László dramaturg házastársa, aki olyan sorozatokhoz adta a nevét, mint a Linda vagy a Barátok közt. A férfinak korábbi házasságából már született egy gyermeke, Klári, akivel Rák Kati a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápol.

1986-ban megszületett első lányuk, Sára, majd 1992-ben kisebbik gyermekük, Bianka. A 64 éves sztár szépségét a lányai egyértelműen tőle örökölték: Sára és Bianka szintén modellkedéssel foglalkoznak, mindketten sikeresek. Nevelt lányától, Kláritól és Biankától tavaly már született két unokája, Jónás és Anka, akikkel igyekszik minél több időt együtt tölteni, amikor csak teheti. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a '80-as évek híres modelljei.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nézd meg Liener Mártát, a Sugár reklámarcát is!

Liener Márta énekesnői karrierre vágyott, de modellként lett igazán sikeres.

A Sugár reklámarca volt a 80-as években - Így néz ki ma Liener Márta

Liener Márta énekesnői karrierre vágyott, de modellként lett igazán sikeres.

Elolvasom

Cover-kép: Facebook/Rák Kati

Ezt is szeretjük