Radics Gigi megmutatta jóképű öccsét: Tomi 22 éves lett
Radics Gigi megható szavakkal köszöntötte fel születésnapján testvérét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi családjában jó géneket örököltek a gyerekek: míg az énekesnő gyönyörű és csinos nő lett, addig öccse nagyon jóképű fiatalemberré vált az évek során. 

Nem csak jó testvéri, hanem remek munkakapcsolat is van közöttük: Tomi rengeteg fotót készített nővéréről az évek során, és klipjét is rendezte már.  

Radics Gigi testvére

Radics Gigi öccse tegnap ünnepelte a 22. születésnapját: a 24 éves sztár ebből az alkalomból egy gyerekkori, és egyet lapozva egy felnőttkori közös fotóval köszöntötte fel testvérét az Instagramon. Azt írta, azon látszik leginkább, mennyire repül az idő, hogy míg ő édesanya lett, az öccse felnőtt férfi és nagybácsi. A kommentelők elhalmozták jókívánságokkal, és megállapították, hogy mind a ketten nagyon jól néznek ki. 

- Tomi tényleg nagyon jóképű, a nagyapánk fiatalkori arcát idézik a vonásai. Korábban felkérték modellnek, mivel magas, csontos arcú fiú, de ő a kamera túloldalán találta meg a helyét - mesélte Radics Gigi még 2016-ban a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Ifjabb Radics Tamás a kamera másik oldalán érzi jól magát, egészen fiatalkora óta képzi magát, hogy minél jobb fotós és operatőr lehessen.

- Azok a fajta tesók vagyunk, akik nem mondják ki, hogy szeretik egymást, de mindketten tudjuk. A mai napig megvan köztünk a "csipkelődünk egymással" viselkedés - vallotta be Radics Gigi a 2018-as Családvarázsban

radics-gigi-occse2
Fotó: YouTube/Családvarázs

A közös munka során mindegyiküknek saját leképzelései vannak, de Tomi már hozzászokott a nővére rigolyáihoz, amiből szerinte sok van, és megtanulta azokat kezelni. 

- Nagyon maximalista vagyok, és nem szeretem, ha ötvenedszer is ugyanazt a beállítást kéri ugyanannál a falnál. 

Gyakran ő készíti Radics Gigiről a közösségi oldalain is látható profi fotókat, de több klipjéért is ő felel, így a 2018-as Budapest szerelem és az Amerikában forgatott Fade Away című dalokhoz készült videókat is ő rendezte.

Ezt a fotót is @rt.tamas, vagyis Radics Tamás készítette a gyönyörű énekesnőről, amit Radics Gigi az újból felépített Instagramjára posztolt.  

Magyar sztárok és gyönyörű húgaik

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Hornyák Brigitta fiatalon lett először várandós. 18 éves volt, amikor megismerkedett az interneten a párjával, majd három hónap múlva várandós lett. Kristóf öccse nem sokkal azután látta meg a napvilágot, hogy Dundika 2016 augusztusában világra hozta Olivért, a kisebbik fiát. 

Ezt is szeretjük