Radics Gigi kislánya már 2 éves: „Bella nagyon akaratos és kíváncsi!”
Radics Gigi ritkán mesél a kétéves kislányáról, Belláról, de a Mokkával most kivételt tett.

radics-gigi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi kislánya, Bella Szófia 2020 októberében született. Az énekesnő és párja, Mikus Áron 2021 januárjában mutatták meg először és utoljára kislányuk arcát. 

Ekkor a Story magazin címlapján és a belső oldalakon szerepeltek együtt. A Megasztár hatodik évadának győztese nem is sűrűn beszél gyermekéről, most azonban kivételt tett, és Mokkának mesélt a kétéves gyermekéről.

Radics Gigi lánya

A 26 éves sztár imádja az anyaságot, és ki is élvezi annak minden pillanatát. Kislányával sok időt tölt együtt, sokszor akár egy fél napot is képes vele játszani annak érdekében, hogy Bella minél többet tanuljon.

radics-gigi-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Bella elég akaratos kislány, és tudja, hogy mit akar. Szerencsénkre nagyon szereti a könyveket, hihetetlenül érdeklődő, és mindig el kell neki mondani, hogy pontosan mit is lát a képeken. Utánozza az állathangokat, nagyon sokféle állatot ismer, szeret tanulni.

Bella igen kíváncsi természet, aki szívesen tanul új dolgokat a világról. Radics Gigi fontosnak tartja, hogy a megfelelő módszerekkel nevelje.

- Már nem férünk el a játékaitól és könyvektől, örülünk, hogy ennyire akar tanulni. Nagyon fontosan tartom, hogy szakítsunk időt a gyerekkel a közös játékokra, mert nagyon igényli. Ha a konyhában teszek-veszek, akkor is hív be, és kéri, hogy játsszak vele. Ilyenkor akár egy fél napot is képesek vagyunk eltölteni tanulással és játékkal.

Kasza Tibi kislánya

Kasza Tibi és Manker aktívan tartja a kapcsolatot a rajongóikkal és követőikkel, de egy dologra nagyon ügyelnek: gyermeküket óvják a nagy nyilvánosságtól, úgy döntöttek, nem mutogatják. Nőnapkor a műsorvezető kivételt tett: kirakott egy feleségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük