Radics Gigi szexi fotóval árulta el fogyásának titkát - Le a kalappal előtte
Radics Gigi elárulta, minek köszönheti tökéletes alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi legelőször a Győzike Showban szerepelt, az akkor még csak kilencéves énekesnő egy Gáspár Győző által meghirdetett salgótarjáni tehetségkutatón csillogtathatta meg a tudását. Fiatal kora ellenére már akkor lenyűgözte a zsűrit. A reality műsorban még duci kislány volt, ám néhány évvel később, amikor 2012-ben megnyerte a Megasztárt, teljesen átlagos, vékony alakja volt.

Az augusztusban 23. születésnapját ünneplő sztár több alkalommal is nyilatkozott a fogyásával kapcsolatban. Tavaly elárulta, hogy egy év alatt húsz kilótól szabadult meg kislány korában, ez sok áldozathozatallal járt, le kellett mondania az édességekről, és rendszeresen kellett mozognia. Kemény időszak volt ez számára, többször is elsírta magát, és fel akarta adni, de végül hősiesen kitartott.

A sztár most újra életmódvágásba vágott, két hónap alatt pedig csak még szálkásabb és szebb lett az alakja. Az Instagramon árulta el bomba formájának titkát.

"Körülbelül két hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot, tésztát, krumplit, kenyeret. Itt felmerül a kérdés, óóóóó akkor semmit sem eszik? ... de igen! Rengetegféle dolgot eszem, sőt sokkal színesebben étkezem, mint a múltban" - fogalmazott a posztjában.

Naponta öt alkalommal, háromóránként étkezik, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt. Sok fehérjében gazdag ételt eszik, és persze a vízfogyasztásra is gondosan odafigyel.

"Csak azért osztottam ezt most meg veletek, mert sokan kérdeztétek tőlem, hogy milyen trükk kell ahhoz, hogy szálkásodjunk, fogyjunk, vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti négyszer és az étrendünkre odafigyelni" - írta.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen átalakuláson esett át az évek alatt Radics Gigi.

Ezt is szeretjük