Duci lányként ismertük meg - Gáspár Evelin modellalkatúra fogyott
Gáspár Evelin vérbeli bombázóként pózol friss fotóin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelint 2005-ben ismerhette meg az ország, amikor elindult az RTL Klubon a Győzike Show. Gáspár Győző nagyobbik lánya csupán tízéves volt akkor, így a kamaszkorát kamerák kereszttüzében élte le, ami nem volt annyira egyszerű a számára. A műsor miatt lemorzsolódott a baráti köre, az általános iskola utolsó éveit pokolként élte meg. Ráadásul duci is volt, emiatt pedig nem szerette magát - ezt a Life Tv-n futó GreatLife - Nagyszerű élet, kifinomult ízek című műsorban árulta el.

Elmondta azt is, hogy szerinte az evés egyfajta pótcselekvés volt az életében, emellett édesanyja úgy fejezte ki a szeretetét, hogy többfogásos vacsorákat készített, valamint megvásárolta az édességeket.

- Én az evéssel pótoltam a hiányosságokat, nem az volt, hogy eljártam volna sportolni. Az emberektől rosszul voltam, nem is tudtam az idegen gyerekekkel kommunikálni, bezárkóztam - magyarázta.

Körülbelül 13-14 évesen jött el a felismerés, hogy változtatnia kell. Az is elszomorította, hogy akkoriban édesapjával ugyanaz volt a nadrágmérete, de előfordult az is, hogy neki még egy számmal nagyobb ruhát kellett vennie. Hozzátette, csak a férfi osztályon talált olyan ruhákat, amelyek feljöttek rá. 17 éves korára már szépen sikerült lefogynia, közben sokat nőtt is. Napjainkban heti négy alkalommal sportol, emellett az étkezését is megreformálta. A kemény munkának köszönhetően mára modellalkatúra fogyott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen átalakuláson esett át Gáspár Evelin.

Ezt is szeretjük