Radics Gigi ebben a hófehér estélyiben olyan, akár egy hollywoodi díva
Radics Gigi csak úgy ragyogott a fellépésén a földig érő darabban, ami kihangsúlyozta karcsú derekát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi hófehér estélyije vitte a prímet. Az énekesnő az elmúlt időszakban inkább a szexi oldalát hangsúlyozza, de most visszatért a tőle megszokott dívastílushoz.

Legfrissebb Instagram-képén úgy fest, akár egy hollywoodi sztár. A földig érő kreációban bármelyik rangos díjátadó vörös szőnyegén végigsétálhatna.

Radics Gigi fehér estélyiben

A kommentelőket is elkápráztatta az a ruha, amelyet a napokban viselt egy fellépésén. A fehér, fényes anyagból készült kreáció derékban szűkített fazonú, így kihangsúlyozza viselője karcsú alakját.

A már önmagában is pazar szettet a 26 éves előadó tudta hova fokozni. Feltűnő nyakékkel és hozzá passzoló fülbevalóval tette még ragyogóbbá az összeállítást. 

Nem ez volt az egyetlen öltözék, amit felvonultatott az oldalán. Korábban három nappal korábban egy fekete ruhakölteményben fotózkodott, amelyet a fehérhez hasonlóan a Silka divatházból választott. Itt sem volt visszafogott a kiegészítők terén, ékkövekkel kirakott nyakláncával úgy festett, akár Kleopátra.

A bókok egyik poszt mellett sem maradtak el. Sokak nemes egyszerűséggel a gyönyörű szót használták rá, míg másokat egy hercegnőre emlékeztetett. A fekete ruhát is sokan dicsérték, de a hozzászólások alapján a fehér lett az abszolút befutó a rajongóknál.

Radics Gigi copfos kislánya

Radics Gigi ritkán látott kislányával közös fotót posztolt az Instagram-oldalán: bár Bella Szófia arcát egy szívecskével kitakarta, a rajongók így is örültek, hogy láthattak valamennyit az énekesnő gyermekéből.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük