Radics Gigi ebben a hófehér estélyiben olyan, akár egy hollywoodi díva

Radics Gigi csak úgy ragyogott a fellépésén a földig érő darabban, ami kihangsúlyozta karcsú derekát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigi hófehér estélyije vitte a prímet. Az énekesnő az elmúlt időszakban inkább a szexi oldalát hangsúlyozza, de most visszatért a tőle megszokott dívastílushoz.

Legfrissebb Instagram-képén úgy fest, akár egy hollywoodi sztár. A földig érő kreációban bármelyik rangos díjátadó vörös szőnyegén végigsétálhatna.

Radics Gigi fehér estélyiben

A kommentelőket is elkápráztatta az a ruha, amelyet a napokban viselt egy fellépésén. A fehér, fényes anyagból készült kreáció derékban szűkített fazonú, így kihangsúlyozza viselője karcsú alakját.

A már önmagában is pazar szettet a 26 éves előadó tudta hova fokozni. Feltűnő nyakékkel és hozzá passzoló fülbevalóval tette még ragyogóbbá az összeállítást. 

Nem ez volt az egyetlen öltözék, amit felvonultatott az oldalán. Korábban három nappal korábban egy fekete ruhakölteményben fotózkodott, amelyet a fehérhez hasonlóan a Silka divatházból választott. Itt sem volt visszafogott a kiegészítők terén, ékkövekkel kirakott nyakláncával úgy festett, akár Kleopátra.

A bókok egyik poszt mellett sem maradtak el. Sokak nemes egyszerűséggel a gyönyörű szót használták rá, míg másokat egy hercegnőre emlékeztetett. A fekete ruhát is sokan dicsérték, de a hozzászólások alapján a fehér lett az abszolút befutó a rajongóknál.

Radics Gigi copfos kislánya

Radics Gigi ritkán látott kislányával közös fotót posztolt az Instagram-oldalán: bár Bella Szófia arcát egy szívecskével kitakarta, a rajongók így is örültek, hogy láthattak valamennyit az énekesnő gyermekéből.

Radics Gigi copfos kislányával közös fotón: Bella már kétéves lesz az ősszel

Radics Gigi egy anya-lánya fotót posztolt a közösségi oldalára gyermekével, Bella Szófiával.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük