Rácz Jenő copfos kislányánál nincs ma cukibb: a lassan 1 éves Kamilla ilyen nagy már

Rácz Jenő apa-lánya Insta-fotója alatt nem minden kommentelő olvadozik. A tündéri Kamilla mindenkit levett a lábáról.

rácz-jenő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Daddy of Kamilla” azaz, Kamilla apukája - olvasható Rácz Jenő Instagramján a titulusai között. A sztárséf büszkén hirdeti az oldalán, hogy férj és édesapa, és olykor meg is oszt egy-egy imádni való családi pillanatot itt.

Ezúttal egy apa-lánya fotót töltött fel. A képet akkor készítették, amikor kettesben maradtak otthon, amíg Kamilla anyukája, Gyuricza Dóra épp vásárolni ment: együtt pihengettek a kanapén a tévé előtt.

Rácz Jenő lánya

Nehéz eldönteni, mi a legcukibb a bejegyzésben: Kamilla copfja, hatalmas szempillái vagy a Kamcsa becenév, ahogy apja hívja.

A kommentelők sem tudtak választani, így mindre tettek egy-egy megjegyzést a hozzászólások között. Egyesek azon olvadoztak, milyen bájos vonásai vannak a kislánynak, mások nem tudtak szó nélkül elmenni amellett, milyen sokat nőtt az elmúlt időszakban.

Kamilla április 14-én ünnepli első születésnapját, de már most igazi kis sztár az Instán és a TikTokon. Az a videó is tarolt róla, amin apukája épp a húsleves alapanyagait mutogatta meg neki.

Rúzsa Magdi egyéves ikrei

Rúzsa Magdi hármas ikrei 2022. február elsején születtek. Keve mindent alaposan megvizsgál, Zalán nagyon muzikális, Lujza kis balerina, de nemcsak a személyiségükben, hanem külsőre sem egyformák. 

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük