Rábaközi Andrea a 80-as évek híres modellje volt - 53 évesen is páratlan szépség
Rábaközi Andreát sokszor vallatják arról, hogy tud ennyire jól kinézni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rábaközi Andreát az ország egyik legsikeresebb modelljeként tartották számon. Pályafutásának indulása a ’80-as évekre nyúlik vissza. Sokan nem is tudják róla, de eredetileg egyáltalán nem készült a rivaldafénybe, szakácstanulóként kezdte. Épp szakmai gyakorlata közben szolgált fel egy étteremben, amikor felfedezték.

Ezután nem volt megállás, fotómodell- és manökenoklevelet szerzett, és hamar megismerte a nevét a szakma. Az évek során olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Pierre Cardin, a BMW vagy a Porsche.

Rábaközi Andrea így fest 53 évesen

Nem véletlen, hogy manapság gyakran emlegetik egy lapon az örök fiatalsággal. Olyan kirobbanó formában van, hogy ránézésre sosem találnánk ki a korát. 

Az 53 éves egykori manöken le sem tagadhatja, hogy mivel foglalkozott évtizedeken keresztül, a mai napig sugárzik róla, hogy kamera elé termett. Rengetegen faggatják arról, mi áll annak hátterében, hogy ennyire jól néz ki, neki pedig megvan a bevett válasza erre a kérdésre:

- Nincs titok! Élni kell, és jól kell éreznünk magunkat a bőrünkben. Mindig azt mondom, aki magát nem szereti, nem fogadja el, az kifelé sem tudja ezt sugározni - árulta el 2020 júliusában a Reggeliben.

Életfilozófiájának megfelelően majd’ kicsattan az önbizalomtól. Habár teljesen harmóniában van azzal, ahogy kinéz, azt mégsem tudná elképzelni, hogy mutogassa magát a közösségi médiában, bikinis fotót például nem töltene fel az oldalára. Azt is elárulta, hogy rá sem mindig volt jellemző a lelki béke, idő kellett ahhoz, hogy megtalálja az egyensúlyt.

- Amikor a modellszakmában dolgoztam, meg kellett felelni a külvilágnak, a rendezőnek vagy a divattervezőnek. Valamiért valakinek mindig meg kellett felelnem. Most már egy jó ideje, önző módon, csak magamnak szeretnék megfelelni.

A '80-as évek legnépszerűbb manökenjei egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, Rábaközi Andrea mellett mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb manökenjei az elmúlt évtizedek alatt. Láthatod például Liener Mártát, a Sugár reklámarcát vagy az egzotikus szépségű Charlotte Clavier-t, aki R-Go-gida is volt. 

Ezt is szeretjük