Ő volt a leghíresebb Fabulon-lány - Pataki Ági 68 évesen is elbűvölő szépség

Mutatjuk, mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb manökenjei.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ágit a '70-es és '80-as években mindenki Fabulon Áginak nevezte, hiszen ő volt a kozmetikai cég elsőszámú reklámarca. 

A '80-as években öt évig párhuzamosan dolgozott modellként és üzletasszonyként, végül az üzleti, majd a filmgyártás világában teljesedett ki.

Közel a 70-hez is modellnek kérték fel

A 68 éves sztár ma már egyáltalán nem modellkedik, ám 2019-ben az egyik kozmetikai cég, a Helia-D szerződtette le. Nem is csoda, hiszen napjainkban is elbűvölően néz ki. Ezzel kapcsolatban elárulta a Marie Claire magazinnak, hogy napjainkban nem görcsöl rá a külsejére, nincs megfelelési kényszere, a saját mércéje alapján szeretne tetszeni magának. Azt is elmondta, szerinte mik azok a dolgok, amik egy nőt fiatalon tarthatnak.

- Titok nincs, mint ahogy csodák sincsenek. Viszont vannak külső és belső körülmények, amik nagyon számítanak. A belső körülmény talán az, hogy képesek legyünk mindig aktívak maradni, tanulni, és ne veszítsük el a nyitottságunkat a világ felé. Jó hír, hogy ha nem vagyunk születésünktől fogva ilyenek, mindez tanulható. De nagyon fontosak a külső tényezők is, hogy van-e egy olyan mikrokörnyezeted - mindegy, hogy ez a család vagy egy baráti társaság -, amiből merítkezel, ami megerősítést ad - magyarázta a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb manökenjei az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük