Rába Tímea 48 évesen nagymama lett - Megmutatta tündéri unokáját
Rába Tímea ma is bomba formában van, unokáját sokan hiszik a gyermekének.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen tűnt fel, ahol végül Bálint Antónia első udvarhölgye lett. Az egzotikus szépségű, akkor 22 éves Tímea a későbbiekben modellként lett ismert.

Láthattad a Barátok közt és a Jóban Rosszban néhány epizódjában, illetve volt a Lottó- és Kenósorsolás háziasszonya is. Az egykori modell ma már 49 éves, és legidősebb fia egy évvel ezelőtt unokával ajándékozta meg.

Rába Tímea nagymama lett

Rába Tímeának három gyermeke született: korábbi kapcsolatából a 23 éves Márk, Tóbiás József, MSZP-s politikussal kötött házasságából pedig a 16 éves Nina és a tízéves Noel. Mint az RTL Klub Fókusz című műsorának elmondta, nem számított rá, hogy ilyen fiatalon nagymama lesz, ám nagyon örül, hogy így alakult.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#myfamily❤️ #mybabyboy #merrychristmas🎄 #nice #mylife #lovehim💙

Raba Timea (@rabatimi04) által megosztott bejegyzés,

- Toltam a babakocsit, és sorra jöttek oda az anyukák, hogy jaj, de jó, hogy én is vállaltam még egyet, nem is tudták. Én azonban mondtam, hogy nem az enyém, csak nagymama vagyok - nyilatkozta nevetve az egykori szépségkirálynő.

Bár a kis Nikosz 2018 októberében már egyéves lett, és Rába Tímea is egyre jobban belerázódik az új szerepbe, azt mondta, még mindig kicsit nehezére esik kimondani, hogy nagymama vagy unoka. Szoknia kell a helyzetet. Más szempontból viszont - saját bevallása szerint - pontosan úgy viselkedik, mint egy nagymama.

- Amikor anyukám jön hozzánk, és hozza a gyerekeknek a gumicukrot, a csokit, az édességet, akkor kikészülök tőle, hogy miért kell ez. Most azonban kiderült, hogy én sem bírom megállni - mondta őszintén.

Rába Tímea és lánya, Nina

Az egykori szépségkirálynő és modell egyetlen, 16 éves lánya, úgy tűnik, édesanyja nyomdokaiba lép: Nina egy ismert divatmárka arca lett. Nézd meg a közös fotóikat!

Ezt is szeretjük