Kifakadt az eltitkolt szerető! Nem bocsátja meg a magyar énekesnek, hogy átverte

Puskás Peti már bánhatja, hogy egyszerre két nővel kezdett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Celeb vagyok, ments ki innen! hétvégi adásában derült ki, hogy Puskás Peti háromhetes friss kapcsolata idején szerelmi viszonyt folytatott a dzsungelben szintén jelen lévő Aleska Diamonddal, akivel igazából le sem zárta a románcot.

Az énekes a párhuzamos szálakról egyik nőnek sem szólt, így igen kellemetlen helyzetbe került, amikor minderre az RTL Klub műsorában derült fény.

Kifakadt az eltitkolt szerető

Eddig úgy tűnt, Aleska megbocsátott a 29 éves sztárnak, de a kedd esti események szerint valójában még benne van a tüske.

A dzsungellakók egy kincsesládát kaptak, ami kólát, csokit és kávét rejtett, ám a levél szerint dönteniük kell arról, hogy elfogyasztják-e a csomag tartalmát, vagy lemondanak róla, és cserébe ezért Puskás Peti esélyt kap arra, hogy telefonon beszéljen Angélával, az új barátnőjével.

Nyertes Zsuzsa rögtön lemondott a finomságokról, és a többiekkel is azonnal visszapakoltatott volna mindent, de Aleska lehűtötte azzal, hogy még nem is szavaztak. Szinte mindenki az énekes mellé állt, kivéve VV Évát és Aleskát.

- Én meg azt mondom, hogy egy hét, és Peti otthon lesz, és igaz, hogy a csoki, az csak egy csoki, a szerelem meg szerelem, de azt gondolom, ha nagy a szerelem, akkor megvárja. A csoki, meg ami a ládában van, az mindenkié - indokolta döntését a volt erotikus modell.

Nem bocsátja meg az átverést

VV Éva és Aleska elvonultak, hogy még jobban meg tudják védeni döntésüket.

- Ezen megy a hiszti? Két hete vannak együtt. Nagyon ideges vagyok, mert tudom, mi a baja. Előtte velem volt. Pár nap, és úgyis hazamegy. Eddig semmi mást nem csinált itt, mint végig panaszkodott, hogy hiányzik neki. Ez egy friss kis kapcsolat. Akármennyire is szeretem a Petit, de ezt nem tartom annyira fontosnak - fakadt ki Aleska, aki nyilván nem bocsátotta meg, hogy Puskás Peti kurtán-furcsán zárta le azt, ami kettejük között volt.

Végül egymás után mindkét nő megváltoztatta a döntését, így Puskás Peti felhívhatja a barátnőjét, hamarosan kiderül, ő megbocsátott-e az énekesnek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük