Egy évig nem beszéltek! A magyar műsorvezető elszerette kollégája barátnőjét
Majka bevallotta, elszerette Harsányi Levente barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A SuperTV2 Nanee! című műsorában a produkció műsorvezetője, Majka őszintén beszélt arról a tíz évvel ezelőtti esetről, amikor elszerette a modell Debreczeni Zitát Harsányi Leventétől. 

- Amit én hallottam akkor a városban, hogy ők már akkor keverés-kavarásba kerültek, amikor én még ... Erre van egy nagyon jó mondásom: én vettem az elemlámpába az elemet, ő meg világított vele. Ez egy szörnyű dolog. Én felhívtam, nem is nagyon küldtelem el, elmondtam a véleményem. Akkor szerintem életében harmadszor jó fej volt, és azt mondta, igazad van. Ott leraktuk és kész - mesélte Harsányi Levente.

Majka sem tagadta, hogy így volt, hozzátéve, hogy mindenképpen beszélni akart a tévés és rádiós műsorvezetővel, mert ők jóban voltak, Debreczeni Zitával pedig úgy látták, több lesz kettejük között futó kalandnál.

- Amikor ő engem felhívott, akkor én nem nagyon tudtam mit mondani neki, mert igaza volt. Az viszont az én védelmemre szolgált, hogy én nem meg akartam az ő nőjét …, hanem beleszerettünk egymásba. És ilyenkor szerintem azért van egy olyan "nem ér a nevem", amikor az ember felemeli a kezét és azt mondja: figyelj, nem tudok mit csinálni, ezen nem tudok változtatni - mondta a rapper.

Az esetet követően egy-másfél évig volt közöttük egy kis küzdelem, de mivel sok közös barátjuk volt és van a mai napig, fátylat borítottak a múltra, és normális haveri kapcsolatban vannak.

Magyar sztárok, akik szakítottak 2013-ban

Nézd meg, kik azok a hazai sztárok, akiknek tavaly véget ért a kapcsolata!

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük