Felesége az újságból tudta meg, hogy megcsalta! Válásáról vallott Király L. Norbi

Király L. Norbi kamerák előtt mesélt arról, mi vezetett a váláshoz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király L. Norbi az RTL Klub kamerái előtt mesélt arról, mi vezetett válásához.

Az énekes azt is bevallotta, megcsalta feleségét, de nem emiatt ment tönkre kapcsolatuk.

Megcsalta feleségét

Király L. Norbi 2010-ben, az X-Faktor első szériájával vált ismertté, amelyben Keresztes Ildikó mentoráltjaként a harmadik helyen végzett.

Mindenkit meglepett, amikor 2012-ben hat hét együttjárás után eljegyezte 19 éves kedvesét, Nikit, majd az év márciusában azt is bejelentették, kisbabájuk lesz. Június végén titokban akartak egybekelni, ám az egyik bulvárlap fotósa leleplezte őket. A kis Dominik 2012. szeptember 19-én jött világra, 2820 grammal és 55 centiméterrel. 

Még nagyobb volt a meglepettség, amikor idén január végén kiderült, a házasságuk menthetetlen, válni fognak, sőt, az újságok azt is megírták, a 26 éves énekes megcsalta feleségét. Király L. Norbi az RTL Klub két műsorában, a Fókuszban és a 8:08 - Minden reggel címűben vallott arról, miért is ment tönkre a házassága.

- Volt nekem egy félrelépésem, ami igazából egy egyszeri alkalom volt, és  amiről igazából Niki nem is tudott, ez az újságban lett lehozva. Hogy miért nem mondtam el neki? Fogalmam sincs. De mivel így alakult a helyzet, inkább mindenki előtt teregetném ki a lapjaimat - kezdte a vallomást.

A gyerek a legfontosabb

A különváláshoz tehát nem a félrelépés vezetett, azért élnek már külön december óta, mert Norbi előadóművészként kevés időt tudott szakítani párjára. Emellett kiszámíthatatlan is volt az időbeosztása, hiszen sokszor éjszaka indult útnak, és csak valamikor hajnalban ért haza.

- Nem nagyon tudtunk időt szakítani egymásra, nem tudtuk megbeszélni a problémákat. Másképp alakult volna, ha esetleg több időt szánunk egymásra, jobban megismerjük egymást. Viszont én egyáltalán nem bántam meg, és szerintem Niki sem, hogy mi együtt voltunk, és ilyen hamar megléptünk dolgokat, mert igaz, hogy külön folytatjuk az életünket, de ettől függetlenül van egy nagyon jó és gyönyörű kisfiunk. Az ilyet nem lehet megbánni - mondta.

Amikor otthon volt, kivette részét a gyereknevelésből - ez így van most is. Vagy ő megy a kisfiához, vagy Domit viszi magával egy napra.

- Ha lennének dolgok, akkor azt mondom, sztornó, szombat vagy vasárnap, valamelyik nap a kettő közül a gyereké - mesélte.

- Úgy gondolom, mindketten intelligens emberek vagyunk, és oké, hogy voltak problémáink, oké, hogy különváltunk, de egy szülőnek, így mind Niki, mind az én számomra a legfontosabb a gyerek. Úgy gondolom, hogy úgy kell csinálni dolgokat, hogy Domi ebből a lehető legkevesebbet vegye észre. Elkerülhetetlen, hogy valamennyit érzékeljen belőle, de ő egy okos kisfiú, meg fogja érteni a dolgokat - vélte.

Azt is elárulta, hogy a válási papírokat még nem adták be, azt beszélték meg, megvárják, amíg mindenki kicsit talpra áll, mindenkinek kicsit egyenesbe jön az élete. Jelen pillanatban pedig azt gondolja, nem szeretne újra megnősülni, de mivel nem tudja, mit hoz a jövő öt év múlva, nem mer elhamarkodott kijelentéseket tenni.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence, RTL Klub/Fókusz, 8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük