Gyönyörű színésznő Puskás Peti szerelme - Angélával két és fél éve költözött össze

Puskás Peti azt is elárulta, hogy három-négy év múlva családot is alapítana vele.

Puskás Peti szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti megmutatta gyönyörű szerelmét a Best magazin legfrissebb számában, és nyilatkozott is párkapcsolatukról. Eke Angélával két és fél éve költözött össze, és imádják egymást, annak ellenére, hogy vannak dolgok, amikben különböznek.

- Angélának rengeteget köszönhetek, ő mindig támogat, és mindig jókor kritizál. Igaz, a sok munka miatt mostanában szinte csak este, az ágyban találkozunk, de ez is csak ahhoz visz közelebb, hogy rájöjjek, mi fontos számomra az életben - nyilatkozta a Best magazinnak az X-Faktor mentora, aki szerint a karrierje helyett mostanában jobban előtérbe került a magánélete.

- Egy ideje tényleg álmodozunk már családról, gyerekekről, de szerintem három-négy év még belefér - tette hozzá Puskás Peti, színésznként dolgozó szerelme pedig azt is elárulta, hogy bizony, néha még ők is veszekednek, de aztán hamar kibékülnek.

- Kettőnk közül én vagyok a racionálisabb, ő inkább csapong az álmai közt. Ez egyébként sok esetben visszaköszön a kapcsolatunkban, még a veszekedéseknél is. Én ugyanis nagyon vehemens vagyok, és ha valami nem stimmel, szeretek róla beszélni, ő viszont olyan férfi, aki magában tartja a dolgokat, úgy kell belőle kiszedni. Néha vannak nagy veszekedéseink, amiket aztán persze mindig nagy kibékülés követ, de ezekre szükség van, mert mindig egy olyan időszakot zárnak le, amit fel kell dolgoznunk - mondta Angéla.

Így néz ki Radics Gigi több réteg smink nélkül - Képeken az X-Faktor sztárjai festetlenül

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük