Rohammentőt kellett kihívni a magyar színésznőhöz! Ismét a szívével volt gond
Képeken azok a hazai sztárok, akik számára nem indult jól az év.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több magyar sztár számára sem végződött a 2014-es és indult jól a 2015-ös év. A 85 éves Psota Irénhez szilveszter éjjelén rohammentőt kellett kihívni, miután szívinfarktusra utaló tüneteket produkált. A nemzet színésze saját felelősségre inkább az otthonában maradt, nem akart a mentősökkel bemenni a kórházba.

Barátja, az énekes Farkas Gábor Gábriel szerint már jól van, meghűlés okozta a rosszullétet, sok pihenésre van szüksége. Pályatársai és barátai viszont aggódnak érte, szerintük részt kellene vennie egy kórházi kezelésen.

Azért is aggódnak, mert csaknem egy évvel ezelőtt, 2014 márciusában szívinfarktussal be kellett szállítani az Országos Kardiológiai Intézetbe. Megkatéterezték, és az intenzíven ápolták, később rehabilitációs kezelésre is szüksége volt.

Képese összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akik kórházi kezelésükkel alaposan ráijesztettek a rajongókra!

Fiatalkori fotókon Psota Irén

Psota Irént fiatalon sem sorolták a tipikus szépségek közé, nagy őzikeszemeivel és temperamentumával mégis sok férfit elvarázsolt. Nézd meg a régi fotóit!

Ezt is szeretjük