Az M1 sztárja gyönyörű estélyiben érkezett a gálára
Képeken a díjkiosztó sztárjai
Az On the Spot is Prima Primissima-díjat nyert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Eszter és S. Takács András M1-en futó dokumentumfilm-sorozata, az On the Spot nyerte az idei Prima Primissima-díjat a magyar sajtó kategóriában. A 15 millió forinttal járó rangos elismerést most először kapta meg tévéműsor, S. Takács András pedig a díj eddigi legfiatalabb kitüntetettje. A sorozat próbaepizódját részben a hat évvel ezelőtt nekik ítélt Prima Junior-díjból kezdték el forgatni: ez tette lehetővé, hogy életükben először elutazhattak a Gázai-övezetbe. Jelenleg a műsor hetedik, jövő őszi évadán dolgoznak.

Az On the Spot márciusban Pulitzer-emlékdíjat kapott, az 50. Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyéről aranyéremmel tért haza, legjobb külföldi rövidfilmként pedig megnyerte az Amerikai Dokumentumfilm Fesztivált. Újságírók és dokumentumfilmesek közül csak ők ketten kerültek fel a legismertebb élő magyarok toplistájára, amelyet külföldi újságírók állítottak össze és októberben a Forbes magazinban jelent meg.

Nézd meg a díjkiosztó gálán készült képeket!

A III. Fitbalance Award gála legcsinosabb sztárjai

A III. Fitbalance Award gálát rendezték meg december 2-án. A nagyszabású esten az Év legfittebb egészségnagykövete Sarka Kata lett, aki talpig aranyban vette át az elismerést, míg Rubint Réka csipkeruhát húzott. Nézd meg a gála többi sztárját is!

Ezt is szeretjük