Pongó volt a Big Brother bugyiárus szereplője - 54 évesen most így él
Így él most Pongó, a Big Brother egykori szereplője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyarországi Big Brother az a valóságshow, aminek az első szériájára szinte mindenki emlékszik. A TV2 valóságshow-ja 2002. szeptember elsején elindult, és december 21-én BB Évi győzelmével ért véget, de a műsor többi, összesen 12 szereplőjének arca és neve is bizonyára sokakban megmaradt. Lassu Zoltán, vagyis Pongó, a komlói bugyiboltos a nézők egyik nagy kedvence volt. 

Bár az utcán a mai napig megismerik, Pongó életét nem borította fel a Big Brotherben való szereplése: tavaly ünnepelték feleségével a harmincadik házassági évfordulójukat, és fehérneműboltjuk ma is üzemel, ahol Pongó is néha besegít. A kopasz férfi ma is sokat edz, tavaly novemberben a Ninja Warriorban is versenyzett, de a válogatóból nem jutott tovább.  

pongo
Fotó: TV2/Mokka

Szerinte a jókedvének, a pozitív életszemléletének és a sportnak köszönheti, hogy sokan meglepődnek, május közepén az 54. születésnapját ünnepelte. Nagyon aktív, a Blikknek azt is elárulta, hogy saját testépítő sportegyesületével, ami nemrég jött létre, egy új versenyt is indítottak május 17-én. 

- Nemzetközileg már volt ilyen megméretés. Egy óra edzést öt perc szünet követ, és ez megy 24 órán keresztül, akár száz sportolóval. Nagyon kemény viadal, sok szabállyal - mesélte a lapnak. 

A 2002-es Big Brother szereplői egykor és ma

Kíváncsi vagy, Pongón kívül mi történt a Big Brother első szériájának több más szereplőjével? Hogy néz ki ma Évi, Renátó, Angéla, Popey és Andi? Képes összeállításunkban megnézheted. 

Ezt is szeretjük