Vajna Timi félmeztelen fotóján nevet az ország - Zseniálisan trollkodták szét
Vajna Timi lopott fotója újból nevetség tárgya lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea már idén is szolgáltatott néhány olyan fotót, melyet a wmn.hu újságírója, A Pomázi Vajna Tímea néven Facebook-oldalt indított Zimre Zsuzsa zseniálisan trollkodott szét. Andy Vajna feleségének nemcsak a képei, de a mondandója is alkalmas volt arra, hogy valaki viccet űzzön belőle. 

A Pomázi Vajna Tímea legutóbb Vajna Timi lopott képére csapott le: a sztárfeleség a Coloradóban található síparadicsomból, Aspenből jelentkezett be, de, mint kiderült, egy olyan képpel, amit engedély nélkül, egy Kristin nevű nő Instagram-oldaláról nyúlt le, és ami valójában Svájcban, Davos-ban készült. 

Andy Vajna felesége pár héttel korábban azzal okozott meglepetést, hogy a Golden Globe-gálára ugyanabban az estélyiben ment, amit a cannes-i filmfesztiválon is viselt, mert - mint írta - nem volt pénze újat venni. Erre a képre és a megjegyzésre is született egy csattanós válasz. 

Képes összeállításunkban megnézheted A Pomázi Vajna Tímea legújabb és legemlékezetesebb trollkodásait. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük