Gyerekként túlsúlya miatt csúfolták: a magyar színésznő ma ilyen karcsú

Polyák Lilla iskolás éveit megkeserítették a pluszkilók.

polyak-lilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Metamorfózisnak nevezzük azt a folyamatot, amikor a hernyó begubózik, és gyönyörű pillangóvá alakul át. Ám nem csak a természetben lehetünk szemtanúi döbbenetes átváltozásoknak, számos mára gyönyörű sztárról köztudott, hogy gyermekként épp megjelenésük miatt közösítették ki őket.

Polyák Lillának sem teltek felhőtlenül az iskolás évei, túlsúlyos kisgyerekként folyamatosan csúfolták az osztálytársai. 

Polyák Lilla túlsúlyos gyerek volt

- A fényképeket visszanézegetve nem voltam extrém kövér kisgyerek, de túlsúlyos voltam. Ebből a szempontból az egész családunk genetikája nem szerencsés, mindenki nagyon hízékony - árulta el a Tények Plusz adásában.

Nyolcéves korától mindennapos probléma volt hétköznapjaiban, hogy kerekebb a társainál, az osztálytermi bántásokon túl sokszor figyelmeztették otthon is, hogy ne vigye túlzásba az evést. Élete legkellemetlenebb élménye is ehhez az időszakhoz kötődik, ugyanis diétás táborba küldték, hogy lefogyjon.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon megviselt, amikor három gyereket küldtek el diétás táborba a nyáron, amiből én voltam az egyik. Elmentem, és ez életem egyik legszörnyűbb élménye volt. Folyton éhes voltam, hiszen nem adtak enni.

A gimnázium előtti nyár volt számára a fordulópont: elhatározta, hogy leszámol a felesleggel. Bár először kifejezetten drasztikus módszerrel, koplalással akarta elérni az álomalakot, végül megtalálta az arany középutat, és a középiskolát már teljesen új emberként kezdte.

Sztárok, akiket csúfoltak

Nem Polyák Lilla az egyetlen magyar színésznő, akit csúfoltak gyerekkorában. Képes összeállításunkban olyan hazai sztárokat mutatunk, akik az iskolában kilógtak a többiek közül, ám mára dívaként ragyognak a színpadon.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük