A 47 éves Polyák Lilla smink nélkül: ilyen, ha nincs dívaként kifestve

Polyák Lilla régen sokkal több időt áldozott a szépítkezésre. Ma már inkább az ötperces sminkre esküszik.

polyák-lilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habos-babos kosztümök, feltűnő parókák, erős, drámai smink - a musical-előadásokban legtöbbször ilyen és ehhez hasonló külsővel láthatja a közönség Polyák Lillát

A Liluland vendégeként viszont teljesen más arcát mutatta meg: smink nélkül ült be a beszélgetésre.

Polyák Lilla smink nélkül

A műsorvezető, Lilu a beszélgetés elején elárulta, amikor színésznőt keres fel azzal, szerepeljen a YouTube-sorozatban, mindig félve kérdezi meg, bevállalja-e, hogy teljesen natúr arccal áll a kamera elé. Hozzátette, volt, aki visszakérdezett, hogy alapozót azért tehet-e fel, de Polyák Lillánál nem ez volt a helyzet.

polyák-lilla-smink
Fotó: YouTube/Liluland

A 47 éves színésznő büszkén vállalja a nyilvánosság előtt a festetlen arcát, pedig régen kifejezetten jellemző volt rá, hogy mindenhova talpig sminkben járt. A Színművészetin még a tanárai is szóvá tették, hogy túl sok kozmetikumot ken magára.

- Horvai Pista bácsi kifejezetten utálta, de Máté Gábor, a másik osztályfőnököm is sokszor mondta, hogy mossam le a vakolatot magamról, mert nem látnak alatta engem.

Az évek során nem csak ő maga, a sminkelési szokásai is rengeteget változtak. Ma már sokkal kevesebb időt szán a szépítkezésre.

- A gyerekszülés után már nincs 45 perced elkészülni, csak 30, aztán rájössz, hogy 20 is elég. Miután megjön a második gyerek, ez lemegy 10 perce, végül jön az ötperces smink. 

Nézegess más színésznőket is smink nélkül!

Nem Polyák Lilla az egyedüli díva hazánkban, aki szívesen megmutatja, hogy néz ki teljesen festetlenül. Képes összeállításunkban további színésznőket mutatunk, akik vállalják smink nélküli arcukat a közösségi médiában.  

Cover-fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

Ezt is szeretjük