Koós Réka smink nélkül: a 48 éves színésznőt nem így szoktuk meg a színpadon

Nem Koós Réka az egyetlen, aki megmutatta magát teljesen festetlenül, csokorba szedtük hazánk színésznőinek smink nélküli fotóit.

koós-réka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor egy színésznőről beszélünk, nem csak a taps, a szerepek vagy a tehetség szó ugrik be, a tökéletes külső is párosul a hivatáshoz. A színpadon a smink is kellék, sokat tesz ahhoz, hogy az adott karakter személyiségéről még élesebb képet kapjon a közönség, de akkor is fontos, hogy szépen ki legyen festve egy híres díva, ha valamilyen eseményen jelenik meg önmagát képviselve.

A régi korok művésznői elképzelhetetlennek tartották, hogy rajongóik festetlenül, természetes valójukban lássák meg őket, mára azonban sok minden változott. 

Koós Réka és más női sztárok smink nélkül

A közösségi média népszerűségével az Instagramon keresztül bekukkanthatunk a sztárok mindennapjaiba, otthonaiba, és olykor azt is láthatjuk, hogy festenek ébredés után mindenféle cicoma vagy kozmetikum nélkül. Koós Réka is jelen van az Instagramon, igaz, nem tartozik azon sztárok közé, akik naponta több poszttal elárasztják a felületet. 

Színházi munkái mellett sokszor tesz közzé olyan képeket, amelyek a hétköznapok pillanatait örökítik meg. Ehhez hozzátartoznak azok a napok is, amelyeken egyáltalán nem visel sminket. A 48 éves színésznő-énekesnő no makeup és no filter hashtaggel ellátott képeit imádják a követői, szeretik a természetes arcát.

Nem Koós Réka az egyedüli díva hazánkban, aki szívesen megmutatja, hogy néz ki teljesen festetlenül. Képes összeállításunkban további színésznőket mutatunk, akik vállalják smink nélküli arcukat a közösségi médiában.

Cover-fotó: RTL Klub/Szenzációs Négyes

Ezt is szeretjük