Az 52 éves Keleti Andrea smink nélkül állt a kamera elé: így csak ritkán láthatjuk
Keleti Andreát ugyan legtöbbször kifestve, tökéletes frizurával láthatjuk az Instán és a tévében, a hétköznapokban nem nagyon visel sminket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea nevét kimondva sokaknak automatikusan a táncművészet csillogó világa ugrik be. Nevét az ország 2006-ban a Szombat Esti Láz című táncos műsorban ismerte meg, a produkció első két évadában versenyzőként, a negyedik szezontól kezdve zsűritagként láthattuk.

A versenytánc nem csak a kecses mozdulatokról és lélegzetelállító koreográfiákról szól. A megjelenés is meghatározó tényező, sokan a színpompás ruhák és feltűnő sminkek miatt imádják nézni az ilyen jellegű műsorokat.

Keleti Andrea smink nélkül

Keleti Andreáról táncos múltja, valamit az Instagram-fotói alapján azt feltételezhetnénk, a hétköznapokban is imádja kifesteni magát, ez azonban nem így van. Épp az ellenkezője igaz. Bár a tévéképernyőn és a közösségi médiában legtöbbször sminkelve mutatkozik, a közvetlen környezete inkább natúr arccal szokta látni. A kamerák előtt a Liluland vendégeként mutatta meg így magát.

Az 52 éves Keleti Andrea smink nélkül és kifestve.
Az 52 éves Keleti Andrea smink nélkül és kifestve.
Fotó: YouTube/Liluland

- Nem is áll jól nekem a nagy smink. A múltkor egy televíziós műsorban gyönyörű sminket kaptam, Kasza Tibivel fotózkodtunk, hogy majd kiteszem az Instára. Végül egyik képet se tettem ki, mert olyan furán néztem ki rajtuk - mesélte a Makeup/Down vendégeként.

Elárulta, néhány dolgot kitetováltatott az arcán: a szemhéját még a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt csináltatta meg 2008-ban. A száján lévő kontúrt is tetoválták, valamint műszempillája van.

Dundika smink nélkül

Amikor Majka és Dundika két kisfiukkal a Maldív-szigeteken nyaralt, Majoros Hajni smink nélküli képet is kitett magáról. Volt olyan hozzászóló, aki azt írta, előnytelen a fotó, egyszerűen nem szép rajta. Majka a védelmébe vette a feleségét.

Ezt is szeretjük