Polyák Lilla és Gömöri András Máté 129 millióért árulja házát: medence is van a kertben

Polyák Lilla és Gömöri András Máté árulják Dunakeszin található családi házukat.

polyak-lilla-gomori-andras-mate-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Gömöri András Máté 129 millió forintért árulja Dunakeszin található családi házukat - szúrta ki a Blikk

A 150 négyzetméteres, háromszintes háznak beépítették a tetőterét, pincéje is van, a 870 négyzetméteres telken pedig egy medence is helyet kapott a kertben. A csónakházat konditeremmé alakították, és egy hatszemélyes szauna is a fittséget szolgálja. Az ingatlan 80 méterre található a Duna-parttól. Ide kattintva nézheted meg.

Polyák Lilla háza

A színésznő azt mesélte a napilapnak, hogy akkor döntöttek a ház eladása mellett, amikor Homonnay Zsolttól született nagyobbik fia, a 18 éves Zsombor egy évvel ezelőtt Amerikába ment tanulni. Az álomotthonukat kapja meg az, aki az ingatlant megveszi, de nem bánja, szerinte időről időre itt az ideje a megújulásnak. 

polyak-lilla-gomori-andras-mate
Fotó: Profimedia

- El kell fogadnunk, hogy új életszakaszba léptünk, a gyerekek felnőttek, a ház adta előnyöket pedig nem tudjuk kihasználni. A nagyfiam még évekig Amerikában tanul, a kisebbik pedig jön-megy, 16 évesen már a városi nyüzsgésre vágyik, így egy kisebb fővárosi lakásban gondolkodunk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az is lehet, hogy a házaspár is a tengerentúlra költözik, Gömöri András Máté ugyanis felvették Kanadában a Seneca College színész szakára.

- Ez azért fantasztikus dolog, mert nemzetközi filmekben is szeretném kamatoztatni az alkatom adta lehetőségeket. A nyelvi akadályokat pedig csak úgy tudom minimalizálni, ha anyanyelvi környezetben tanulok, így találtam rá erre az iskolára Torontóban - árulta el a színész. 

Még nem tudja, él-e a lehetőséggel, mert itthon színházi munkái vannak, például legújabb darabja, a Monte Cristo grófja, és sportolói együttműködései nagy része is Magyarországhoz köti. Polyák Lillának a színházi szerepei mellett koncertjei is vannak, ugyanakkor vonzó lehetőség, hogy ha Torontóba költöznek, pár óra autóútra lennének Zsombortól. Az biztos, hogy férjével nem szeretnének távkapcsolatban élni. 

- Nem tudunk és nem is akarunk abban gondolkodni, hogy külön éljünk. Rendkívül erős köztünk a kötelék, ezért ezt úgy kell kitalálni, hogy adott esetben kétlaki életet tudjunk működtetni.

Úgy tűnik azonban, hogy a költözés felé billen a mérleg nyelve, ugyanis a színész a Reggeli pénteki adásában azt mondta, fél év alatt az ötödik nyelvvizsgáját tette le, és amennyiben a tanulóvízuma kedvező elbírálást kap, szeptemberben elkezdi a kanadai képzést. 

Nézd meg Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthonát!

Az otthonuk egy bel-budai társasház első emeletén található, az épületet nagy kert veszi körbe. Csendes környéket választottak maguknak, ahonnan életük fontos színterei csak egy karnyújtásnyira vannak.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük