A szépségkirálynő ma már nem plasztikáztatna: a műsorban vallotta be az okát
Polgár Kriszta megbetegedett a mellimplantátumtól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Kriszta 2003 óta tevékenykedik a szépségiparban, ekkor indult a Miss Balaton szépségversenyen, ahol a dobogó második fokára állhatott. Öt évvel később ismét megmérettette magát, 2008-ban a Miss Earth Hungary címet sikerült bezsebelnie.

Ezután a szerelem is rátalált, férjével, Kaldau Szabolccsal 2013-ban keltek egybe. A májusi esküvő után két hónappal adott életet első gyermekének Olivérnek, majd két évvel később megszületett második fiuk, akit Vincent névre kereszteltek el.

Polgár Kriszta plasztikai műtéte

Ám ez a terhessége nem alakult zökkenőmentesen, 30 centiméteres ciszta alakult ki a szervezetében, amelyet petefészkével együtt távolítottak el az orvosok. Ezután úgy érezte, csorbult a nőiessége, ezért elhatározta, hogy kés alá fekszik, és megműtteti a melleit.

Imádta az új külsejét, ám egyre több egészségügyi panaszra lett figyelmes: pattanásos lett a bőre, erős fejfájásra panaszkodott, és ételintolerancia lépett fel nála. 

„Miután már minden specialista látott és senki nem értette mi lehet a baj, kezdtem feladni. Aztán az endokrinológus megkérdezte, hogy hallottam e már a Breast Implant Illnessről. Valamint a barátnőm is rákérdezett, hogy hallottam-e arról, hogy miket tud csinálni az implant” - írta az Instagramon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiderült, nemcsak a panaszait okozza az implantátum, de az anyag, amelyet behelyeztek neki, rákkeltő hatású is lehet, ezért a gyártó visszahívta. Ez volt az a pont, amikor elhatározta, megszabadul tőle. Fél évvel ezelőtt ki is vetette testéből az implantátumot. 

„Több tünetem szinte azonnal eltűnt, a bőröm nagyjából gyönyörűen kitisztult, elmúlt a fejfájásom. Sok tünet jobb lett, sok tünet viszont nem javult" - mesélte a Reggeliben.

A szőke szépség hangsúlyozza posztjában, hogy nem akar senkit sem lebeszélni a beavatkozásról, pusztán egy olyan témára hívja fel a figyelmet, amelyről keveset hallani. Követői hálával fogadták a bejegyzést, és hírességek is hangot adtak a véleményüknek.

"Köszönöm Kriszta, hogy megosztottad! Én ugyanígy gondolom, ezért nem vágytam soha implantátumra. Minden mellforma szép szerintem" - kommentelt Csősz Boglárka.

Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, plasztikáztattak valamit az arcukon.

Ezt is szeretjük