Pokorny Lia smink nélkül: csak ritkán láthatjuk így a színésznőt
Pokorny Lia a hétköznapokban alig ken fel valamit az arcára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A színésznők életében az arcuk épp olyan kellék, mint egy tanárnak a tábla vagy egy orvosnak a sztetoszkóp.

Míg a filmekben sokszor előfordul, hogy a forgatókönyv épp a natúr megjelenést követeli meg, a színpadon elengedhetetlen a smink - erre nem csak azért van szükség, hogy a szereplők tökéletesen nézzenek ki, a festékkel hangsúlyozzák vonásaikat, hogy még a legutolsó sorban ülők is jól lássák mimikájukat. 

Pokorny Lia így néz ki smink nélkül

Pokorny Lia is hozzászokott már, hogy munkájából adódóan gyakran kell sminket viselnie. Amikor anyaszínháza, a Centrál Színház a megszokott kerékvágásban működik, szinte minden este jócskán kap festéket az arcára. Épp ezért a való életben inkább pihenteti bőrét.

pokorny-lia-smink
Fotó: YouTube/Liluland

Bár a közönség ezt az oldalát csak ritkán láthatja, ez egyáltalán nem azért van, mert nem szereti megmutatni természetes mivoltát. Legutóbb Lilu YouTube-sorozatának vendégeként tárta fel rajongói előtt, hogy néz ki, ha egyáltalán nem visel semmilyen kozmetikumot.

- Alapozót csak a színházban használok, vagy tévében, ha dolgozni kell, de civilben csak minimálisan festem magam. Egy kis spirál, még szemhéjpúdert sem rakok. Van, amikor el is felejtem, meg nincs is rá időm - mesélte a Makeup/Down című műsorban.

pokorny-lia-smink-2
Fotó: YouTube/Liluland

Elmondása szerint, bár ő is nőből van, és szeret csinos lenni, ehhez nem érzi, hogy kilószámra kellene felvakolnia a különböző kenceficéket az arcára. A 49 éves sztár a videó alatt rengeteg bókot kapott, a korát sokan megtippelni sem tudnák külseje alapján. Szerinte ez sem a csodaszereknek köszönhető, inkább a pozitív életszemlélettel hozható összefüggésbe.

- Bennem mindig van pluszenergia, és azt érzem, hogy azt ragyogtatnom kell. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek szarkalábaim, látom a bőrömön az idő múlását, és néha frászt kapok, hogy narancsbőröm van - ezt a Nők Lapja Szépség magazinnak nyilatkozta.

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket.  

Ezt is szeretjük