Pokorny Lia meztelenül állt színpadra - A vetkőzés nem volt jó élmény számára
Pokorny Lia nem őriz jó élményeket a színpadi meztelenségről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi sztárparádéval indul november 5-én este a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsora, melynek ötletgazdája és producere Lovász László műsorvezető. A műsor minden egyes epizódjában négy sztárvendég ül le a házigazda, Dombóvári István asztalához, hogy különböző kérdéseken keresztül egy kicsit jobban megismerje saját magát és vendégtársait. A feltett kérdésekre először a közönség válaszol egy applikáción keresztül, majd a sztárvendégek is elmondják a véleményüket, akik az eredményeket végül a műsorvezetővel együtt meg is beszélik. Így mindenki megtudhatja, hogy mit gondol róla a közönség és a mellette ülő három másik vendég. Az első adásban Sebestyén Balázs, Laár András, Geszti Péter és Pokorny Lia beszélgetését láthatják a nézők. A színésznő esetében a meztelenkedés is szóba került. 

Pokorny Liának arra a kérdésre is válaszolnia kellett, hogy milyen szerepet vállalna el nehezebben: ahol meztelenkedni, vagy, ahol énekelni kell. Nem kellett sokat gondolkodnia, hisz gyakran énekel, és életében eddig egyszer vetkőzött le egy szerep kedvéért: Debrecenben játszott az Othello című darabban, a rendező felfogása szerint pedig Desdemona egy jelenet erejéig meztelen. 

- Azt a csodát, amikor egy egész nézőtérnyi iskolás csapat bámul tátott szájjal... hát, az magával ragadó élmény. Onnantól kezdve beszélhettem, amit akartam - idézte fel ironikusan a műsorban az esetet. 

A 46 éves sztár pár évvel ezelőtt is azt nyilatkozta, hogy a színpadi vetkőzésről nincsenek jó élményei. 

- Nyomasztó élmény volt. Szerencsére Gesztesi Károly volt a partnerem, aki nagyon megértő volt, végig a szemembe nézett, és nem mustrált, sőt, egy köpennyel el is takart a nézők elől. Kényes dolog ez. Ha a színpadon vagyok, akkor riasztó, ha néző, akkor meg kizökkent a darab élvezetéből - mesélte 2012-ben a Blikknek.

Ezt is szeretjük