Palvin Barbi ledobta a ruháit - Ilyen dögös címlapfotók készültek róla idén
Palvin Barbit 2017-ben is számos külföldi magazin borítóján megcsodálhattuk.

palvin-barbara-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara 2017-ben sem lassított, hiszen a hazai magazinok mellett számos külföldi újság borítóján pózolt meztelenül vagy lenge szerelésben, ezek a címlapfotók pedig aztán hamar bejárták az egész világot.

Hazánk leghíresebb modelljét 13 éves korában fedezték fel, első fotózására pedig 2006-ban került sor. Az azóta eltelt több mint egy évtized alatt elképesztően sikeres karriert futott be, milliók ismerték meg a nevét, arról nem is beszélve, hogy számos világsztárral is össze akarták boronálni.

- Magabiztosnak érzem magam, és tetszik. Nagy megtiszteltetés ez nekem mindig, amikor egy nagy márka modellje lehetek. Saját részemről élvezem a lehetőséget, hogy mindennap más ember vagyok, különféle sminkekkel és frizurákkal. Az egyik nap egy átlagos lány vagyok, és a következő napon az Intimissimi szexi lánya - nyilatkozta Palvin Barbi 2017 februárjában a spanyol InStyle magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Palvin Barbi legdögösebb és legszebb címlapfotóit 2017-ből, szerinted melyik a legjobb?

Ezt is szeretjük