Pokorny Liára a kollégái sem ismertek rá - Nagyon megváltoztatta külsejét
Pokorny Liát fel sem ismerni az RTL Klub Jófiúk című sorozatában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jófiúk címmel vadonatúj vígjátéksorozat indul szeptember elsején 20:10-kor az RTL Klubon. A széria egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Pokorny Lia az egyik rendőr, Szűcs Gyula (Mihályfi Balázs) feleségét alakítja. 

Laura kedvéért a színésznő olyan elképesztő átalakuláson ment át, hogy először rá sem ismertek régi kollégái, csak miután megszólalt, és jellegzetes hangja alapján beazonosították.

pokorny-lia-jofiuk
Fotó: Spektrum Home, RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

- Ez paróka rajtam, és a szemem színe egyébként zöld, de most a kontaktlencsével barna. Az első nap pont itt forgattunk a rendőrségen, és amikor bejöttem, azok a kollégáim, akikkel már több filmben forgattam, rám köszöntek, hogy "Szia!". Amikor visszaköszöntem, azt mondták: "Jézusom! Ez te vagy? Atyaúristen, ne már!" - mesélte Pokorny Lia a csatorna kisfilmjében. 

pokorny-lia-jofiuk-paroka
Fotó: RTL Magyarország/Fábián Bori

Azt mondta, számára is megszokhatatlan Laura külseje, ami annyira hat rá, hogy belsőleg is átalakul, elkezd teljesen máshogy viselkedni. Egy lobbanékony, nagyhangú, csinos nőt játszik, akinek a család az első.

- Laura egy eléggé temperamentumos feleség. Gyulával van egy lányuk, Sári. Nagyon szeretik egymást, de ebben a családban ezt állandóan konfliktusokkal kell, hogy kifejezzék, mert annyira sok bennük a tűz - árulta el az általa játszott karakterről a 47 éves sztár. 

A Família Kft. sztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változtak a Família Kft. című sorozat szereplői az elmúlt csaknem 20 évben. 

Ezt is szeretjük