Família Kft. vörös bombázója volt – Felismered az 51 éves Xantus Barbarát?

Ennyit változtak a Família Kft. című sorozat főszereplői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Xantus Barbarát a Família Kft. Szép Krisztájaként ismerte meg az ország. A kissé szeleburdi lány szerepe, melyet csaknem egy évtizeden keresztül játszott, nemcsak komoly népszerűséget hozott számára, de későbbi férjét, Szurdi Miklóst is neki köszönheti - hiszen, ő volt a sorozat rendezője. Xantus Barbara 24 éves volt, amikor az ELTE bölcsészkarának francia-magyar szakos, negyedéves hallgatójaként felvételt nyert a Színművészeti Főiskolára és a Gór-Nagy Mária Színitanodába is.

Az utóbbi mellett tette le a voksát, így szerepelhetett már elsőéves diákként a sorozatban. Kriszta volt a Szép család egyetlen lánya a három fiú mellett. Az 1999-ig vetített sorozatot követően láthattad még a Barátok köztben, a Tűzvonalban illetve a Casino című tévéfilmekben.

Ami a magánéletét illeti, 20 éven át élt házasságban a nála 17 évvel idősebb Szurdi Miklóssal, akitől két gyermeke született: Panna 21 éves, Balázs Benjámin pedig 14 éves. Első terhességét a sorozatba is beleírták. Bár Szurdi Miklós és Xantus Barbara 2011-ben elvált, ám kapcsolatuk baráti maradt, gyermekeiket megosztva nevelik, sőt olykor közös munkákat is vállalnak. A színésznő sokáig a székesfehérvári Vörösmarty Színházban játszott, ám 2015 óta a Turay Ida Színház társulatához szerződött. Emellett producerként is tevékenykedik.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változtak a Família Kft. című sorozat szereplői az elmúlt csaknem 20 évben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük