Pokorny Lia szexi fürdőruhában - A 47 éves színésznő Ciprusról posztolta a fotót

Pokorny Lia dögös fürdőruhás fotóval örvendeztette meg a rajongókat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pokorny Lia mögött mozgalmas nyár áll, a színésznő nemcsak A mi kis falunk postásnőjeként forgatott, hanem az RTL Klub Jófiúk című új vígjátékának női főszereplőjeként is a kamera előtt állt. A vasárnap esténként jelentkező sorozatban az egyik rendőr, Szűcs Gyula (Mihályfi Balázs) feleségét, Laurát alakítja barna, egyenesre vasalt hajjal és barna kontaktlencsével - alig ismerni fel. 

Amikor a 47 éves sztár az első forgatási napon megjelent, a kollégái, akikkel más filmekben már forgatott, gyanúsan méregették, és bátortalanul köszöntek neki. Csak akkor ismerték fel a hangja alapján, amikor visszaköszönt, és megdöbbentek, mennyire átalakult. 

A Jófiúk forgatási munkálatai szeptember 4-én fejeződtek be. Pokorny Lia a sűrű forgatási napok után és mielőtt megkezdődne az új színházi évad, Ciprusra utazott nyaralni. A mediterrán éghajlatnak köszönhetően a Földközi-tengeren található szigeten ősszel is mesés az idő. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma van az olvasás világnapja! A legjobbkor !!!🌴☀️📚

Pokorny Lia (@liapokorny) által megosztott bejegyzés,

A színésznő a medence partjáról, háttérben a tengerrel posztolt egy szexi, fürdőruhás fotót, ami nagy sikert aratott. A kommentelők dicsérték Pokorny Liát és a gyönyörű hátteret is - a dögös úszódressz iránt is volt érdeklődő, hol lehet beszerezni. 

Duci tiniből gyönyörű színésznő és műsorvezető 

Peller Anna és Lukács Miki a nagy nyilvánosság előtt is vállalják, nem mindig úgy néztek ki, mint most. Míg előbbi gyerekként túlsúllyal küzdött, utóbbi vékonyka fiú volt, aztán tíz évvel ezelőtt izmosra gyúrta magát. 

Ezt is szeretjük