Pirner Alma agya eldurrant: Geszler Dorottya ezzel akasztotta ki
Geszler Dorottya két olyan hibát vétett, ami után már Pirner Alma is kiakadt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap elkezdődött A Konyhafőnök VIP-középdöntő, ahol a versenyzők csapatokban főznek. Az első napon először megfelelő előkészítés után rendelésre kellett szervírozniuk az ételeket ismert vendégeknek. 

A második feladatban egy pultnyi édesség várt arra, hogy elkészítsék őket. A kék csapatnak nem volt egyszerű dolga, Pirner Alma be is pöccent Geszler Dorottyára. 

Pirner Alma és Geszler Dorottya

A vendégeknek az első feladat végén a pirosak fogásai jöttek be jobban, ők kapták meg a pontot. A másodikban a kékek, Geszler Dorottya, Kármán Odett és Pirner Alma hátráltatást kaptak: a pirosak egyvalakit kiültethettek közülük a kispadra, aki ebben az időben csak a recepteket magolhatta, de nem segíthetett a csapattársainak. Odettre esett a választásuk.

geszler-dorottya-pirner-alma
Fotó: RTL/Tulok András

A receptek ráadásul mindössze tíz percig lehetettek a lányoknál, és miután Zé elvette azokat, hamar kiderült, hogy Geszler Dorottya nem emlékszik a diós kosárka töltelékére. Pánikolva rohant társaihoz, akik nem igazán értették, hogy miért nem tudja, hiszen az egész receptből csak ezt kellett volna megjegyeznie, hiszen a linzert magától is tudta.

- Tény, hogy itt mindenki a saját süteményeiért vállalt felelősséget, Dorottya ment a hátsó pultba, hiszen azt mondta, ő a linzert jól megtudja csinálni. Azt hittem, tökéletes linzert fogunk látni - mondta a színfalak mögött Pirner Alma.  

Geszler Dorottya a rúdtáncvilágbajnoktól kért segítséget, hogyan menjen tovább a krémmel, mert teljes black outja van, majd nem sokkal később Odett-től is ugyanezt kérte.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- A linzer tésztát fejből tudja, tehát a papírról egyetlenegy dolgot kellett volna megjegyezni: a diókrémet, és azt se sikerült.

Gondolkodtam magamban, hogy akkor ő mit nézett tíz percig?!

- Értem én a black outot, de nem biztos, hogy ez egy ilyen helyzetben elfogadható. Nyilván próbáltam menteni a helyzetet, elmagyaráztuk neki, hogyan is készül, mert azért ez nem atomfizika, már bocsánat! 

pirner-alma
Fotó: RTL/Tulok András

Amikor ráadásul Geszler Dorottya arra kérte Pirner Almát, segítsen neki a linzerkosarakat megtölteni, ha van ideje, utóbbi azt vette észre, hogy valami szétrobbant a mikróban. Kiderült, az a tál tört el, amibe Geszler Dorottya csokoládét tett. 

- A vége felé azért már kezdtem én is feszült lenni, mert ott áll valaki a mikrótól egy méterre, és egy perc alatt elfelejti, hogy betett valamit?! Ott már nekem is kicsit eldurrant az agyam - vallotta be Pirner Alma. 

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Ezt is szeretjük