A magyar színész lebukott - 20 évvel fiatalabb kolléganőjével kapták le
Pintér Tibort az Álomutazó előadásán kapták lencsevégre Ilyés Jeniferrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor novemberben szakított végleg 23 évvel fiatalabb párjával, Fridával, akivel már előtte is nagyon viharos volt a kapcsolatuk. Úgy tűnik, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója nem búslakodott sokáig, nemrég egy húsz évvel fiatalabb kolléganőjével kapták lencsevégre.

Ilyés Jenifer volt a titokzatos nő

A Ripost munkatársa egy leleplező felvételt készített Pintér Tiborról és a 2014-es X-Faktor egykori felfedezettjéről, Ilyés Jeniferről, ahogy éppen összebújtak az Álomutazó című darab alatt, a képet ide kattintva láthatod.

pintér-tibor-és-ilyés-jenifer
Fotó: TV2, Instagram/Ilyés Jenifer

A lapban olvasható, hogy próbálták megkérdezni a színészt a szerelmi életéről, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni, de azt sem tagadta, hogy lenne új barátnője. Ilyés Jenifert egyébként már régebbről ismeri a színész, ugyanis ő is szerepet kapott a Jimmy-musicalben, így már a munka is összekötötte őket. Az alábbi felvétel Ilyés Jenifer Instagram-oldaláról való, a felvétel még a közös darabjuk premierje előtt készült róluk.

A január végén 45. születésnapját ünneplő sztár a ma reggeli Mokka vendége volt, ahol a magánéletéről is beszélt, ráadásul utalt is arra, hogy talán már van egy új szerelem az életében, de csak nagyon óvatosan fogalmazott.

- Néztem a Korda Gyuri bácsit és a Balázs Klárit, és be kell, hogy valljam, nagyon irigyen néztem őket. Ilyenkor mindig egy kicsit szégyellem magam, hogy micsoda alázat és milyen kompromisszumok tömkelege zajlódhat le egy ilyen csodálatos párnál. Én azt kívánom magamnak, és van is most rá esély, csak ennyit mondhatok, hogy megtaláljam az én Balázs Klárimat - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük