Pintér Tibor 22 éves lánya a barátnőjének adta ki magát - Átverték az embereket
Pintér Tiborra gyakran néznek furcsa szemmel, amikor Jankával mutatkozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Apám, a hős című filmben Gérard Depardieu találja magát slamasztikában, miután csodaszép, tizenéves lánya azt füllenti, nem rokonok, hanem szeretők. Ám ez a sztori nem csak a filmvásznon létezik, Pintér Tibor az életben is tapasztalt már hasonlót.

A 46 éves színész nagyon fiatalos, a sok edzésnek és lovaglásnak hála éveket letagadhat a korából, valamint abból sem csinál titkot, hogy szereti a fiatal, csinos hölgyek társaságát. Szerelmével, Ilyés Jeniferrel is 22 év a korkülönbség kettejük közt.

Pintér Tibor és lánya, Janka

Nem meglepő, ha az utca emberei összezavarodnak, ha lányával látják együtt. Janka lánya Janza Katával kötött házasságából született 1998-ban, így közte és Tenya párja között mindössze négy év a korkülönbség.

pintér-tibor-és-lánya
Fotó: TV2/Tények Plusz

Közös plázázásaik alatt gyakran találják szembe magukat furcsán vizslató tekintetekkel, ám ők egy cseppet sem sértődnek meg a félreértésen. Épp ellenkezőleg, volt, hogy szándékosan rájátszottak a szituációra.

- Amikor elmegyünk bevásárolni az irónia kedvéért azt kommunikálom, hogy a fiatal barátnőmet nem tudom lerázni. Janka ebben tök jó partner, végigvisszük ezt a viccet – mesélte a Tények Plusz riportjában.

A hecc általában mindig addig tart, amíg áldozatuk ki nem szúrja, hogy Janka szakasztott mása édesanyjának, onnantól kezdve pedig lehull a lepel kilétét illetően. Ám a vicces helyzetet nem unják meg, újra és újra bedobják, ha alkalom adódik rá.

Pintér Tibor dögös barátnője

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer másfél éve alkotnak egy párt. A pár kapcsolata nem sínylette meg a karanténidőszakot, ellenkezőleg, kifejezetten jót tett neki az együtt töltött idő, elmélyítette az érzelmeiket. 

Ezt is szeretjük