Évekig ismert magyar műsorvezetőnő volt - Beszédhibás gyerekből lett tévésztár

Pintér Adrienn beszédhibás gyerek volt, a raccsolást leküzdve lett belőle műsorvezető.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Adriennt, vagyis Adát senkinek nem kell bemutatni. 2003-ban jelentkezett a VIVA TV-nél, ahol 2010-ig olyan műsorokat vezetett, mint a VIVA Chart Show, a VIVA Trend, az Interaktív és a Váratlan páros.

Az első magyar zenecsatornánál ismerte meg Bánszki Lászlót (Timót), akivel 2005 augusztusában házasodott össze, majd a következő év januárjában világra hozta ikreiket, Bálintot és Bencét. 2009 elején a válás mellett döntöttek, de a jó viszony megmaradt köztük. 

Pintér Adrienn Ada beszédhibás gyerek volt

2013 és 2016 között az RTL Klub Reflektor című műsorát vezette, 2017 és 2018 között pedig a Music FM hétvégi kívánságműsorát. Azt kevesen gondolnák róla, hogy gyerekkorában beszédhibás volt, raccsolt. 

ada

A 37 éves sztár ezért is csatlakozott ahhoz a jótékonysági kezdeményezéshez, amelyben több ismert hazai sztár Karafiáth Orsolya egy-egy versét mondja el. A költőnő az elmúlt hetekben mélyebben is megismerte az SOS Gyermekfalvak lakóinak mindennapjait, hogy aztán versbe szedje a történeteket.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egy olyan kislány történetébe enged betekintést az általam felolvasott vers, aki nap mint nap azon dolgozik, hogy leküzdje beszédhibáját. Mivel gyerekkoromban raccsoltam, tudom, hogy milyen kicsit kirekesztettnek lenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😂 😂 😂 igen a kepen en vagyok olyan 30 evvel ezelott #tb #minime

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

- Pedig minden ember egyformán értékes, a cél pedig az, hogy mindenki ugyanazokat a körülményeket és bánásmódot kapja meg kis korától kezdve, hogy teljes életet élhessen. Hiszen ahhoz kétség sem férhet, hogy nincs tisztább a gyermeki örömnél, a mostani összefogás pedig segít abban, hogy ezt minél több gyerek megtapasztalhassa - mondta Ada. 

Magyar sztárok szemüveges gyerekként

Szemüveget viselni gyerekként nem nagy öröm - hiszen a kortárs csoportból bármilyen irányban kilógó kicsik könnyen válhatnak apróbb-nagyobb bántások céltáblájává. Az egyik népszerű magyar színésznő a Facebook-oldalán lepte meg rajongóit egy gyerekkori szemüveges képpel, melyhez mindössze annyi hozzászólást írt: no comment. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod, hanem más hazai hírességeket is okulárés gyerekként.

Ezt is szeretjük