Újabb sztárpár született az RTL Klubnál - Már posztolták is az első közös fotót
Összejött Péterffy Lili és Ya Ou Feng, a ByTheWay énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ya Ou Feng, a 2013-as X-Faktorban feltűnt ByThaWay énekese július végén mesélt arról, hogy szakított barátnőjével, emiatt a munkába temetkezik.

- Azért viszonylag egy békés folyamat volt, nyilván azt, hogy nekem ez mennyire rosszulesik vagy mennyire szenvedek, muszáj palástolni, főleg, ha az ember egy csapatban dolgozik, ahol a többiekre is oda kell figyelni, a sok fellépésre és mindenre, így én is inkább teletáblázom a hetirendemet mindenféle fakultatív programokkal, ezért látszódhat úgy, hogy jobban viselem, mint kéne - mesélte a Reflektorban a 23 éves sztár.

Nem sokáig maradt egyedül, az RTL Klub tehetségkutatójának egy másik versenyzőjével, Péterffy Lilivel jött össze. Az egyik hetilap már július 23-án, a Herkules premier előtti vetítésén lekapta őket együtt, nemrég pedig az énekesnő posztolt egy fotót kettejükről az Instagram-oldalán, majd a ByTheWay is megkérdezte rajongóitól a hivatalos oldalán, hogy mit szólnak az új szerelmespárhoz.

A magyar tehetségkutató versenyek történetében számos szerelem szövődött már - van, akik a mai napig együtt vannak, sőt, összeházasodtak és gyerekük is született. Nézd meg őket!

Magyar sztárok esküvői fotói

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik tavaly mondták ki a boldogító igent!

Ezt is szeretjük