Fél évig titokban tudta tartani! Az RTL Klub sztárja összejött egy kollégájával
Batánovics Lili fél évig titkolta, hogy már az X-Faktor alatt szerelmes lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Batánovics Lili, a 2013-as X-Faktor döntős énekesnője először beszélt szerelméről. A 21 éves énekesnő fél évig titokban tudta tartani, hogy szakmabeli párjával egymásra találtak.

- Az X-Faktor alatt ismertem meg, addig titokban tartottuk az egészet. Nem akartuk nyilvánosságra hozni, mert amíg nem biztos egy kapcsolat, addig úgy érzem, nem kell ezt nagyon firtatni, hogy mi együtt vagyunk. Először csak barátkoztunk, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Amikor elmentem az egyik koncertjére, és dobolt, akkor fogalmazódott meg bennem tulajdonképpen, hogy ő nekem kell - mesélte az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Alföldi Róbert egykori mentoráltja kifejezetten előnyösnek tartja, hogy szakmabeli a szerelme, akiről egy fotót is mutatott a reggeli műsorban, a Facebook-oldalán pedig egy héttel ezelőtt osztott meg egy képet az alábbi szöveggel:" Vááá MDC és a dobosom!!!(az életem)!"

- Úgy érzem, hogy most vagyok először szerelmes. Mindketten zenészek vagyunk. Én nagyon régóta vártam már, hogy legyen egy olyan barátom, akivel ezt meg tudom beszélni, aki szakmabeli. Az előző kapcsolataimhoz képest ez azért más - árulta el.

A X-Faktor sztárja jó pár kilótól megszabadult

Batánovics Lili rengeteget változott a 2013-as tehetségkutató alatt. Már az X-Faktor-házba történt beköltözéskor nagyok voltak rá a régi ruhái, az élő show-ban pedig még többet fogyott. Nézd meg, hogyan változott!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, RTL Klub/8:08 - Minden reggel, Facebook/Batánovics Lili

Ezt is szeretjük