Sosem volt még ilyen dögös a Nox énekesnője! Átlátszó csipkében mutatta meg magát új klipjében
Íme, Péter Szabó Szilvi új dala.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell tovább várniuk a rajongóknak: a Nox egykori énekesnője, Péter Szabó Szilvia néhány órája posztolta ki a hivatalos Facebook-oldalára, hogy megjelent legfrissebb videoklipje, amely a Bíbormadár című dalához készült.

"Íme, ahogy ígértem itt a legújabb dalom és videóm. Kérlek Benneteket, hogy nyissátok ki a szíveteket és úgy hallgassátok! Nagyon sokat jelent nekem ez a dal. Talán per pillanat mindent! A lelkem egy kicsiny szeletkéjét írtam ki magamból! Nektek! Csakis Nektek! Harmath Szabi és Lotfi Begi valami csodát alkotott. Valami olyan csodát, ami remélem a Ti szívetekhez is elér" - írta a bejegyzésben.

A 32 éves énekesnő egyébként szokatlanul merész és dögös az új klipben: egy leheletvékony, átlátszó csipkefelsőt visel, amelynek a háta szinte teljesen nyitott, és láthatóan melltartót sem húzott alá. Hozzá pedig bőrszoknyát vett fel, ami csak fokozza megjelenése nőiességét.

A hozzászólásokat olvasva a rajongóinak - különösen a férfiaknak - nagyon tetszik nemcsak a dal, de az előadója is.

"Nagyon Szép vagy és ez a ruha is nagyon jól áll !!!!!! Nagyon dögös csaj vagy ha tehetném meg is kérnélek !!!!!!!!!!!" - írta egy lelkes kommentelő, egy másik szerint pedig az énekesnő a klipben "gyönyörű mint mindig!".

Fotók: Facebook/Péter Szabó Szilvia, Youtube

Hallgasd meg a dalt!

Ezt is szeretjük