Peter Srámek megmutatta házát: 27 évesen megvette az álomotthonát
Peter Srámek évekig élt albérletben, mielőtt megvette első, saját kertes házát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Srámek 27 évesen hatalmas mérföldkőhöz érkezett az életében, megvásárolhatta első saját otthonát.

Hosszú út vezette odáig, hogy átvehette álomháza kulcsait. Miután 2013-ban a Rising Star bronzérmeseként végzett, egy ország ismerte meg. A műsornak köszönhetően rengeteg fellépésre hívták, ám a koncertekből befolyt pénzt nem verte el bulizásra, tudatosan alapozta meg a jövőjét.

Peter Srámek első saját otthona

2020 augusztusában vásárolta meg a Budapesthez közel eső ingatlant. Kortársaihoz eltérően nem a főváros pezsgésére vágyott, nyugodt, békés ember lévén inkább egy csendes környéken telepedett le. Itt váltotta valóra gyerekkori álmát, hogy egyszer majd kertes házban fog élni.

- Egész életemben lakásban laktam, és mindig családi házra vágytam. A nagymamám élt falun, imádtam azt a hangulatot, a csirkéket a kertben, és a nyugalmat. Most úgy vagyok vele, hogy néha jó bemenni a fővárosi forgatagba, de alapvetően nekem sokkal jobban tetszik a nyugodt, vidéki élet. Inkább a csendesebb helyeket kedvelem - mesélte a Story magazinnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A lapnak azt is megmutatta, hogyan rendezte be a szobákat: a konyhától a nappalin át egészen a hálóig mindent minimalista stílus jellemez. A helyiségekben a fehér szín és a letisztultság uralkodik.

- Amikor megkaptam a kulcsokat, rögtön itt akartam aludni, de még kellett néhány hét, hogy beköltözzek, és lakhatóvá tegyem a házat. Az érzés, hogy 27 évesen egy kis segítséggel meg tudtam venni az első saját otthonomat, leírhatatlan boldogság számomra.

- Öt éven át éltem albérletben Csepelen, és folyamatosan spóroltam, nem jártam bulizni a fellépések után, nem költöttem a pénzt, hanem gyűjtögettem, hogy vehessek egy saját házat. Augusztusban vettem meg, és október elején költöztem be.

Egyedül a koronavírus-járvány kavart bele a számításaiba, a fellépések elmaradásával a felújítási folyamatok is lelassultak. Azt gondolta, hogy a fellépti díjaiból gyorsan halad, de a beköltözése után a járvány miatt ismét elmaradtak a koncertek. A lapnak azt mondta, ha ezt tudta volna előre, talán még várt volna az ingatlanvásárlással.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika otthona

Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsika otthonát a visszafogottság és a romantika jellemzi. Pesterzsébeten találtak rá álmaik lakására, amit igazi szerelmi fészekké alakítottak. Képeken mutatjuk, hol élnek.

Ezt is szeretjük