Peter Srámek ritkán látott édesanyja: a szőke Darina szép, okos és kedves
Peter Srámek édesanyjával közös fotót posztolt az Instagramon. Darinával árad róluk a szeretet.

peter-srámek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárki meghatódna azon sorok láttán, amelyeket Peter Srámek írt az édesanyjáról. 2022. április 8-án posztolt közös fotót Darinával, a bejegyzésben úgy fogalmazott, nála szebb, okosabb, szeretetteljesebb és intelligensebb emberrel nem találkozott.

A Szlovákiában született énekesről már akkor kiderült, milyen érzelmes típus, amikor először dalra fakadt a Rising Star színpadán 2014 őszén. 18 esztendősen, teljesen egyedül indult el szerencsét próbálni Magyarországra, immár nyolc éve, hogy megismerte a nevét a közönség. 

Peter Srámek anyja

Olyan műsorokban mutatta meg a tehetségét, mint a Sztárban Sztár, A Nagy Duett vagy a Csináljuk a fesztivált! Időközben a közösségi médiában is nagyon sokan kíváncsiak lettek rá: a Facebook-oldalát 83 ezren, az Instáját 12 ezren követik. Bár nem posztol mindennap a szeretteiről, rajongói olykor megnézhetik, milyen édesanyával büszkélkedhet.

„Te vagy a legszebb, legokosabb, legszeretetteljesebb és legintelligensebb ember, akivel valaha találkoztam. Nagyon szeretlek, anyukám” - írta a közös felvételhez a sztár.

Elég csak megpillantani a közös fotóikat, szembetűnő, hogy Darinától az énekes megnyerő mosolyt örökölt. Az is első ránézésre egyértelmű, mennyire szeretik egymást. Korábban elárulták, nem csupán szülő-gyerek kapcsolat van köztük, legjobb barátok is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár nem élnek egy háztartásban, hiszen a 28 éves tehetség már kirepült a családi fészekből, nem telik el úgy nap, hogy ne beszéljenek. Ha pedig Peter Srámek a szülővárosában, Vágsellyén jár, az anya-fia kávézás sosem maradhat el.

Két éve az előadó arról is beszámolt, anyukája mennyire féltette, amikor kicsi volt. Emiatt érte pár csalódás, de mindig csak viccesen emlegeti ezt Darinának.

- Szoktam mondani az anyukámnak, hogy rossz nevelést kaptam, mert féltett és megóvott minden rossztól. Egy álomvilágban tartott. Ebből következik, hogy én mindent és mindenkit pozitívnak, jónak akarok látni, soha rosszat nem kívánnék, és nem tennék senkinek, magamból indulok ki, ezért sokszor gondolom, hogy más is ilyen - ecsetelte a Story magazinnak 2020 júliusában.

Peter Srámek otthona

Peter Srámek 2020 augusztusában vásárolta meg a Budapesthez közel eső ingatlant. Kortársaihoz eltérően nem a főváros pezsgésére vágyott, nyugodt, békés ember lévén inkább egy csendes környéken telepedett le. Itt váltotta valóra gyerekkori álmát, hogy egyszer majd kertes házban fog élni.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük