A válófélben lévő Peller Mariann először szólalt meg: „Szerelmesként lehetetlenség észnél lenni"
Peller Mariann októberben jelentette be, hogy tíz év után válik férjétől. Második regénye könyvbemutatóján árulta el, milyen érzések vannak benne.

peller-mariann-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október végén bombaként robbant a hír, hogy tíz év együtt töltött idő és két gyermek után Peller Mariann elválik férjétől, Juni Györgytől

A műsorvezető a közösségi oldalán tett bejelentésben arról írt, fájdalmas döntés volt, hogy kilépjen a házasságából, és leszögezte, egyik fél sem kíván a helyzet részleteiről nyilatkozni.

Peller Mariann a válásról

Másfél hónappal később a Játékszín színpadán láthatta újra a közönség második regénye, a Szerelemszövetség könyvbemutatóján.

 A Best magazin is jelen volt az eseményen, azt írták, a szakítás után arra számítottak, hogy egy kissé megtört, humorából veszített Peller Mariannt fognak látni, épp az ellenkezője történt: a tévés ragyogott, és sziporkázott. A lapnak szólalt meg először arról, milyen érzések és gondolatok kavarognak benne életének ebben a szakaszában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- Csak a szerelem tud annyira megzakkantani, hogy teljesen ki tudj vetkőzni önmagadból, és változtatni tudj az életeden.

Szerelmesként lehetetlen észnél lenni.

- De mégis, ha tudatosan figyeled a magad körül kialakult helyzeteket, akkor a kezedbe tudod venni az irányítást - fejtette ki.

peller
Fotó: RTL Magyarország

A regény cselekménye egy házasságban élő nő elcsábulásáról szól. Úgy véli, a kísértésre szükség van az életben, mert visz előre, csak tudni kell, hogyan tartsuk mindezt kordában. Az is kiderült, mik a vágyai a jövőre nézve, nem vágyik az egyhangúságra.

- A nagy tanítóknál már nincsenek szélsőséges érzelmek, mindent elsöprő szenvedély vagy épp szenvedés. Ők középen tudnak maradni, állandó derűben élnek. De az van, hogy én még nem akarok ilyen unalmas életet élni.

Peller Mariann állítólagos udvarlója

Peller Mariannról azt rebesgetik, hogy egy híres modell az udvarlója. Sokak szerint sokatmondó, hogy Végtelen kísértés című könyvének cselekménye olyan, mintha róluk szólna: egy házasságban élő színésznőről, aki jártas a spiritualitás világában, és beleszeret az egyik kollégájába, akinek külső jegyei kísértetiesen hasonlítanak Megyeri Balázsra.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük