Peller Mariann és férje mégsem válnak? Meg akarják menteni a házasságukat

Peller Mariann és férje októberben jelentették be, hogy elválnak, de azóta sem indították el a hivatalos procedúrát.

peller-mariann-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 októberében derült égből villámcsapásként ért sokakat Peller Mariann bejelentése, hogy 12 év után elválik két gyermeke édesapjától, Juni Görgytől

Bő hét hónappal később ismét meglepő fejlemények láttak napvilágot a házaspárról: azt beszélik, mégsem válnak, meg akarják menteni a házasságukat.

Peller Mariann házasságának megmentése

A Blikk tudta meg, hogy hiába élnek hónapok óta külön, a válást hivatalosan a mai napig nem indították el, nem adták be a válókeresetet. Egy, a párhoz közeli forrás szerint van remény a békülésre.

peller
Fotó: RTL/Életünk története

- Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk.

Állítólag egyre több családi programot szerveznek közösen négyesben, ezt támasztja alá egy szemtanú beszámolója, aki a lapnak elárulta, pünkösdvasárnap látta a házaspárt két fiukkal Esztergomban kirándulni.

- Olyanok voltak, mint egy igazi család. Jókedvűnek tűntek, Mariann és a férje között sem volt érezhető a feszültség, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy nem volt békés az elválás.

Peller Mariann és Juni György 12 éve alkotnak egy párt, házasságuk tíz éve tart. Két fiuk született, Kornél 2013-ban, Szilveszter 2015-ben.

Olvass arról, mivel bántották a Peller testvéreket tiniként!

Peller Annát és testvérét, a műsorvezető Peller Mariannt lelkileg bántalmazták és kiközösítették gyerekként.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük