Peller Mariann smaragdzöld ruhában ragyogott a budapesti divathéten
Peller Mariann és több ismert sztár is részt vett a magyar tervezők munkáit bemutató Budapest Central European Fashion Weeken.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szigorú egészségvédelmi szabályokkal megtartották az áprilisról elhalasztott Budapest Central European Fashion Weeket, hogy a magyar tervezők bemutathassák az őszi-téli kollekciójukat. 

A létszámot is limitálták, szeptember 10. és 13. között körülbelül 60 fővel számoltak egy adott időponton.  

Peller Mariann a budapesti divathéten

A teniszezőből divattervezővé avanzsált Varga Viktória kollekciójának darabjait több ismert hazai sztár is magára öltötte. Peller Mariann számára telitalálat volt az a smaragdzöld darab, amit viselt, a szemei csak úgy szikráztak, a ruha színe kiemelte őket. 

"Ma igazi szív-királynőnek öltöztem (a zöld a szívcsakra színe). Maszkokkal és szabályokkal együtt is öröm volt részt venni a Budapest Central European Fashion Weeken és Varga Viktória gyönyörű alkotását viselni!" - írta közösségi oldalán. 

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST őszi/téli kollekciója a Peony, azaz Bazsarózsa nevet viseli. A tavasz-nyári tematika folytatása, és továbbra is az orosz világból merít inspirációt. Ezúttal az orosz tájakon fellelhető természet és a jellegzetes orosz helyek, épületek kerültek előtérbe.

A márkára a színgazdagság jellemző, ez most sincs másként. Ezúttal egzotikus virágok színei kaptak főszerepet, melyeket az 1988-ban kiadott, védett állatokat és növényeket felsorakoztató Oroszország Vörös Könyvében mutattak be: a pünkösdi rózsa vörösei, a szibériai liliom magentája, a rózsagyökér barnája, a kaukázusi tulipán sárgája. Ezen kívül az Északi fény zöldjei, indigója és türkiz árnyalatai, valamint sok vörös kapott még helyet, ami egyrészt az orosz nemzet szimbolikus színe, valamint a szenvedéllyel és a hatalommal párosítják. Megjelenik a fekete is, a hosszú, végtelennek tűnő téli éjszakákat felidézve.   

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a műsorvezetőnők és színésznők, akik a tervezőnő gyönyörű kreációit viselték. 

Ezt is szeretjük