Peller Mariann smaragdzöld ruhában ragyogott a budapesti divathéten
Peller Mariann és több ismert sztár is részt vett a magyar tervezők munkáit bemutató Budapest Central European Fashion Weeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szigorú egészségvédelmi szabályokkal megtartották az áprilisról elhalasztott Budapest Central European Fashion Weeket, hogy a magyar tervezők bemutathassák az őszi-téli kollekciójukat. 

A létszámot is limitálták, szeptember 10. és 13. között körülbelül 60 fővel számoltak egy adott időponton.  

Peller Mariann a budapesti divathéten

A teniszezőből divattervezővé avanzsált Varga Viktória kollekciójának darabjait több ismert hazai sztár is magára öltötte. Peller Mariann számára telitalálat volt az a smaragdzöld darab, amit viselt, a szemei csak úgy szikráztak, a ruha színe kiemelte őket. 

"Ma igazi szív-királynőnek öltöztem (a zöld a szívcsakra színe). Maszkokkal és szabályokkal együtt is öröm volt részt venni a Budapest Central European Fashion Weeken és Varga Viktória gyönyörű alkotását viselni!" - írta közösségi oldalán. 

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST őszi/téli kollekciója a Peony, azaz Bazsarózsa nevet viseli. A tavasz-nyári tematika folytatása, és továbbra is az orosz világból merít inspirációt. Ezúttal az orosz tájakon fellelhető természet és a jellegzetes orosz helyek, épületek kerültek előtérbe.

A márkára a színgazdagság jellemző, ez most sincs másként. Ezúttal egzotikus virágok színei kaptak főszerepet, melyeket az 1988-ban kiadott, védett állatokat és növényeket felsorakoztató Oroszország Vörös Könyvében mutattak be: a pünkösdi rózsa vörösei, a szibériai liliom magentája, a rózsagyökér barnája, a kaukázusi tulipán sárgája. Ezen kívül az Északi fény zöldjei, indigója és türkiz árnyalatai, valamint sok vörös kapott még helyet, ami egyrészt az orosz nemzet szimbolikus színe, valamint a szenvedéllyel és a hatalommal párosítják. Megjelenik a fekete is, a hosszú, végtelennek tűnő téli éjszakákat felidézve.   

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a műsorvezetőnők és színésznők, akik a tervezőnő gyönyörű kreációit viselték. 

Ezt is szeretjük