Peller Anna sokáig éjszakára is sminkelt - Ezért nem akarta, hogy festetlenül lássák
Peller Anna a kollégiumi évek alatt sosem feküdt le natúr arccal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A híres sztároknak mindig topon kell lenniük, hiszen a figyelem középpontjában élik az életüket, és a kíváncsi tekintetek előtt a legkisebb hiba sem marad rejtve. Peller Anna külsején keresve sem lehet találni semmi kifogásolhatót, hiszen minden nyilvános megjelenésekor csak úgy ragyog.

Az utóbbi években valósággal kivirult az RTL Klub sztárja, a részlegesen vegán életmódjának köszönhetően vékonyabb, mint valaha, igazi bombázóként köszönti a Reggeli nézőit. 

Peller Anna éjszakára is sminkelt

Bár elsőre azt gondolnánk, hogy kicsattan az önbizalomtól, ez nem mindig van így, például a vonásaival a mai napig nincs teljesen kibékülve.

liluland-peller-anna
Fotó: YouTube Liluland

Már sokkal jobban szereti az arcát, mint régen: több smink nélküli fotót rak ki magáról, sőt Lilu  Makeup/Down  című műsorát is bevállalta, ahol teljesen festetlenül állt a kamera elé. Elmondása szerint régen eszébe sem jutott volna, hogy így mutatkozzon, volt idő, amikor még éjszakára is rakott magára némi festéket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Színművészeti Egyetemen töltött évei alatt kollégista volt, és hogy még csak véletlenül se lássa senki a bőrhibáit, lefekvés előtt mindig kent rájuk egy kis alapozót. Egyszer azonban megfeledkezett erről, és egy osztálytársa meglátta, milyen teljesen natúr arccal. A reakciója teljesen meglepte.

- Éjszakára tettem fel magamnak úgynevezett pötyi-sminket, ahol volt egy kis bőrhibám, oda tettem alapozót. Egyik éjszaka azonban kimentem úgy, hogy nem volt rajtam smink, és találkoztam egy osztálytársammal, aki teljesen meglepődött - mesélte a 39 éves sztár a Liluland videójában.

Diáktársa valósággal elájult, annyira tetszett neki, amit látott, nem győzött bókolni a fiatal színésznőnek, aki elsőre azt hitte, hogy a bolondját járatja vele. Amikor leesett neki, hogy tényleg szépnek találják így a külsejét, nagyon meghatódott. A mai napig élénken emlékszik a pillanatra, annyira jólestek neki a dicsérő szavak.

Hazai sztárok smink nélkül és kifestve

A színésznőket a színpadon, a filmekben és sorozatokban, tévéműsorokban, díjátadókon és gálákon többnyire a legelőnyösebb arcukat mutatva láthatjuk - kivéve, ha egy-egy szerepük ennek az ellenkezőjét kívánja meg. Főként az színházban viselnek erőteljes sminket, hogy az arcukat és a mimikájukat az utolsó sorokban ülök is jól lássák.  

Képes összeállításunkban olyan ismert magyar színésznőket láthatsz, mint Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve.  

Ezt is szeretjük