Eljegyezték a Megasztár egykori gyereksztárját - A 23 éves Patai Annát születésnapján kérte meg szerelme
Patai Annát eljegyezte szerelme, Bence, akivel hét éve alkotnak egy párt. Az énekesnő a gyűrűt is megmutatta az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patai Annát 11 éves korában ismerte meg az ország, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban, és a nézők nagy kedvencévé vált.

Azóta sok idő eltelt, Patai Anna pedig 23 éves, gyönyörű nővé vált, aki nemcsak énekesnőként, de műsorvezetőként is dolgozik. A fiatal sztár rendszeresen megosztja életének egyes részleteit az Instagramon, most pedig egy hatalmas örömhírt jelentett be.

Eljegyezték Patai Annát

Párjával, Bencével 2015-ben szerettek egymásba, és azóta jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Hét éve szeretik egymást, most pedig Patai Anna egy Instagram-posztban közölte: párja megkérte a kezét, ő pedig igent mondott, és a fotón a gyűrűt is megmutatta.

Az ATV szerint szerelme a 23. születésnapján tette fel neki a nagy kérdést, és a poszt alatt rengetegen gratuláltak az énekesnőnek, aki egyébként korábban is több közös fotót posztolt már Bencével. A párról minden képükön csak úgy sugárzik a boldogság.

Képeken a tehetségkutatók egykori gyereksztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki ma a tehetségkutatók egykori gyereksztárjai, és azt is eláruljuk, mivel foglalkoznak ma.

Ezt is szeretjük