Zavarba ejtő dekoltázs! A TV2 sztárja merész ruhában állt kamerák elé
Pásztor Anna a Rising Starban
Képeken Pásztor Anna ruhái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna, a Rising Star egyetlen női zsűritagja minden egyes adásban emlékezetes külsővel állt a kamerák elé. Ki ne emlékezne a 42 éves énekesnő fagyit formázó fejdíszére vagy a 101 kiskutyás összeállítására.

- Pásztor Anna személyisége mellett nem lehet csak úgy elmenni, ezért nem is egy klasszikus zsűritagként szerettük volna megmutatni. Azt kívántuk elérni, hogy a "pásztorannaságát" a képernyő előtt ülők is lássál. Az ő öltöztetése ezért mindig igényelt valami pluszt - árulta el a Feminának Holdampf Linda.

Ő öltöztette a műsorvezetőnőt, Ördög Nórát is, és ő volt a vezető stylistja annak a csapatnak, amely Pásztor Anna megjelenéséért felelt a TV2 tehetségkutatójában. 

- A fejdíszek mindig előbb voltak meg, mint a ruhák, az utóbbiak igazodtak Anna különleges fejfedőihez. A sok apró dalmata a fején például először csak viccnek indult, aztán tényleg megvalósítottuk, és egy hozzá illő ruhát is találtunk - mondta a stylist.

Nézd meg képes összeállításunkban azt az öt ruhát és fejdíszt, amit a legemlékezetesebbnek találtunk Pásztor Annán a Rising Starban!

Vajna Tímea így ment az Operabálba

A Story-gála után egy héttel újabb nagyszabású rendezvényen bálozhattak a hazai sztárok. Az Opera február 14-én rendezte meg második nagyszabású estélyét, a Faust Bált.

Ezt is szeretjük